madeleines recept header3

Bresaola med tryffelkräm

Skrivet av Madeleine Granberg 05.09.2019 | 0 Kommentarer

Hej!

Snart är helgen här och då bara måste ni testa denna goda förrätt, bresaola med tryffelkräm, ruccola, parmesan och pinjenötter. 

IMG E4884

Receptet kommer från matplatsen.net

Bresaola med tryffelkräm

4 personer

4-5 skivor bresaola per person

4 msk pinjenötter 

ruccola

riven parmesan

Tryffelcreme

1 dl creme fraiche

0,5 dl majonäs

1 msk tryffelolja

salt och peppar

Gör så här:

Rör ihop ingredienserna till tryffelcreme. Rosta pinjenötterna.

Vid servering: Lägg upp bresaolaskivor på en tallrik, lägg på en näve ruccola, ringla över tryffelcreme och avsluta med pinjenötter och riven parmesan.

Servera med ett glas bubbel!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar