madeleines recept header3

Pizza

Skrivet av Madeleine Granberg 24.10.2018

Kategorier:
Taggar:

Hej på er!

Har ni upptäckt de färdiga pizzadegsrullarna som finns att köpa i butikerna? Så behändiga när man är sugen på pizza men inte orkar göra egen pizzadeg eller vill ha köpepizza. Ibland är det okej att fuska ;)

IMG 0602

Bara att rulla ut degen, bre på den medföljande tomatsåsen och lägga på fyllning. På "min del" av pizzan hade jag skinka, ananas, lök, auraost och såklart en massa riven smakrik ost.

IMG 0613

 Pizza tillsammans med vitkålssallad och beasås. Mums!


Välkomna till Madeleines recept!

Skrivet av Madeleine Granberg 09.02.2018

Kategorier:

Hej och välkomna till min blogg!

Så roligt att få vara en del av Foodlyfamiljen! Jag som håller till på den här bloggen heter Madeleine, är 34 år, bor på Åland tillsammans med sambo och två barn (4 år och 7 år).

Tidigare har jag skrivit en blogg mest för mig själv för att alltid ha mina recept tillgängliga men nu vill jag även inspirera andra med min matlagning.

När jag inte lagar mat eller bloggar, arbetar jag med försäkringar. På fritiden tycker jag om att umgås med familjen och vännerna, resa (har alltid en utflykt eller semesterresa inplanerad), och slappnar gärna av i soffan framför en spännande serie (men hur spännande är inte sista säsongen av Bron?!) eller bok (just nu är det Jo Nesbø som gäller). Mode och inredning är oxå något jag gillar!

Här kommer ni att få ta del av recept på enkla vardagsrätter, god helgmat, bakverk men även hälsosamma recept. Ja lite av allt helt enkelt!!

Jag hoppas ni kommer att trivas här hos mig och att vi ses snart igen!

Madeleine

thumb IMG 9449 1024