att inte längre ha en bugaboo.

måndag 20 februari 2017 - 21:04 | 9 Kommentarer

Det dåliga morgonhumöret botades med Kaavyalunch, en lång dagssömn och ett loppisbesök med Sara. Sedan gick det utför. Någon har nämligen stulit vår barnvagn. Under en kort stund medan jag bar upp Melker och klädde av honom, har alltså någon gått in på vår gård och tagit med sig vår vagn. De måste ha vetat var den brukar stå medan Melker sover, och hoppeligen hade de koll på att han inte låg i den just då. Det är väl det enda positiva.


IMG 1251

Men vagnen. Jag grät. Ni som känner mig, ni vet. Ni som gillar barnvagnar, ni förstår och ni andra, ni får vara upprörda för att man inte stjäl från tvååringar. Eller ja, i de bästa fall inte överhuvudtaget.

Vi har använt vår vagn varje dag sedan Melker föddes. Den är vårt enda färdmedel på dagarna och den plats han sover bäst på. Vagnen har alltid varit hans trygghetsplats och det är väldigt sällan han är missnöjd där. 

IMG 1202

 

Den var också den första sak vi köpte. Efter ett missfall och med världens i särklass mest pessimistiska inställning till graviditeter hade vi bestämt att vi inte fick köpa något bebisrelaterat före det andra ultraljudet i vecka 20. Alltså efter halva tiden. Sedan tror jag att vi beställde den samma dag och den blev beviset för att vi kanske trots allt skulle få en baby. Inte en Lindexbody för 9,90 utan en tuseneuros vagn från Holland. Då var det på riktigt. 

 

Tänk på det du som tog den. 

 

Och stort tack till alla er som delar, gillar och ger smarta råd på facebook. Flera har till och med erbjudit att låna ut sina vagnar. Tack.

Har någon missat så är det alltså en svart Bugaboo Buffalo, med rätt solblekt tyg, en grön åkpåse och mönstrad sittdyna+regnskydd  som saknas. De säljs inte så ofta i Österbotten men jag antar att den som tog den visste exakt vad han stal och att den inte finns här mera. Jag antar tydligen också att det är en man som tagit den. Jag hoppas att han får norovirus på ett flygplan.

Kategorier:

Vardagsliv.

9

Kommentarer

 • Linda Mäkinen

  20.02.2017 22:29 (10 månader sen)

  NÄ VAD SÄGER DU? Helt sjukt ju, hur täcks man???


 • Sarah Åkerman

  20.02.2017 23:03 (10 månader sen)

  Men äsch va tråkigt! :(


 • Hanna Stigzelius

  20.02.2017 23:03 (10 månader sen)

  Norovirus och pest och kolera och hjärtattack, på ett flyplan som varit försenat och där han sitter bredvid en stinkig tjockis!!! Fy fasen alltså. Hoppas den kommer tillbaka på nåt sätt. Eller att försäkringsbolaget ersätter rimligt?! Usch så hemskt.

  • Marie Håkans

   22.02.2017 13:04 (10 månader sen)

   Ja minst. Och tre timmars väntan före de kan starta för att någon var för full och inte hittar sin väska. Ännu har vi inte hört något, men vi hoppas!


 • Malin

  21.02.2017 16:27 (10 månader sen)

  Men nej hohho! Man slutar aldrig förvånas över vad det finns för puckade människor runt omkring. Vem stjäl någons barnvagn? Och hur tänker en sån människa? Hoppas ni/någon hittar barnvagnen som är ER (!!!) eller att ni får pengar tillbaka på försäkringen! Fy så ruttet. Visste väl att folk stjäl bilar, plånböcker o sånt...,men barnvagn var nytt.

  • Marie Håkans

   22.02.2017 13:06 (10 månader sen)

   Exakt! Att någon tar en cykel eller bil för att de behöver den just då kan man ju förstå, men att någon planerar och stjäl en vagn. Mitt på eftermiddagen?


 • Victoria

  21.02.2017 22:26 (10 månader sen)

  Nej men nu blir jag faktiskt på riktigt upprörd!! Jag blir så arg så att jag nästan inte kan skriva!! Jag instämmer med Hanna och hoppas att vagnen kommer tillbaka till lilla M ❤️ Kram till dig!


 • Nina

  22.02.2017 14:49 (10 månader sen)

  Men vad sjukt! Vem kommer ens på att stjäla en vagn??!! Hoppas ni får tibax vagnen!!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.