att spika datum.

tisdag 4 juli 2017 - 21:30 | 0 Kommentarer

Hur bestämde ni er för att gifta er? Förstår jag ju att ni undrar. Eller så inte, men jag berättar ändå. 

Vi förlovade oss sommaren 2014 och redan då visste jag nog att vi kommer att gifta oss. Inte följande år direkt utan mera österbottniskt, någongång. Kanske om fem år, kanske om tre eller så om 15 år. Medan vi ännu e snygg har Andreas åsikt varit i frågan. Men så var det en dag i september, Melker hade höstblåsor och Andreas var på kickoff till Tallinn.  Jag hade antagligen kommit in på frierier och bröllopsklipp på youtube för att höja humöret och kände mig väl lite extra romantisk och skickade ett meddelande på whatsapp åt min trolovade.

 

fullsizeoutput e50

Min trolovade som alltså är döpt till sitt efternamn i mina kontakter. Så fint. 

 

Och därifrån fortsatte det. För ett och ett halvt år sedan skrev jag förresten det här inlägget om att gifta sig och planera bröllop. 

"Det känns som ett så enormt projekt att jag hellre skjuter upp det än börjar fundera på färgtema. Så borde det ju förstås inte vara, men jag vet samtidigt att ett litet familjebröllop inte är något alternativ för oss då jag tror vi skulle ångra oss i slutändan. Så jag väntar på att inspirationen och den perfekta tidpunkten ska infinna sig. Kanske när Melker är lite äldre, när vi byggt ett hus eller så mitt i allting. För det är ju trots allt en dag jag verkligen ser fram emot."

 

Nu är ju Melker faktiskt lite äldre. Och vi har byggt ett hus. Kanske det är den perfekta tidpunkten ändå. Medan vi ännu e snygg. 

Kategorier:

Livet är en fest

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.