att vara redo för våren.

torsdag 30 mars 2017 - 20:57 | 0 Kommentarer

Varklader Fotor

Facebook påminner mig om allt möjligt jag hållit på med förr. Väldigt mycket pampasrelaterat under de här dagarna, men också en hel del gamla blogginlägg. Speciellt inlägg om barnkläder. Det känns som att jag tänkte mera på det i fjol Följde med kedjornas pressbilder för att se kommande kollektioner och var stressad på butikspersonal som inte visste exakt när vissa plagg skulle fås in. Visserligen händer det ännu, men det känns som att utbudet av barnkläder från storlek 92 är tråkigare än babykollektionerna. Nu är det endera spider-manstilen eller ingenjörsstilen med v-ringad tröja över skjorta som gäller. Av de två föredrar jag den senare men jag saknar ändå glada färger och fina mönster. Jag har ju en grej för fruktmönstrat och det är flera storlekar sedan jag hittat något fint i den kategorin. 

Något som ändå behövts fyllas på är utekläder. Förra våren kunde Melker knappt gå och de kläder han hade i höstas är för små så i stället för att googla tapeter och lister om kvällarna har jag letat skalhalare, fodrade gummistövlar och sommarskor. Väldigt skönt med lite variation även om jag blir besviken varje gång jag missar något fynd på facebookloppisarna. 

Halare, mössa, fleece, sneakers, skalbyxor och gummistövlar. Förstås också lite mindre bildsköna saker som kurahandskar och fingervantar. Nu saknar vi bara ett par vattentäta tossor. De där vita skorna lever inte länge på vår lerhög till tomt. 

 

Kategorier:

Melkers garderob

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.