#bröllop

måndag 3 juli 2017 - 12:00 | 0 Kommentarer

Kanske ni var på bröllop i helgen? Jag tror i alla fall att var tredje i mitt instagramflöde var det. Och det är så roligt. Mitt lördagsnöje går nämligen ut på att följa med olika bröllopshashtags. Att försöka koppla ihop gäster och brudpar och få att se alla olika festplaster, pynt och kläder. Jag förstår att man inte vill att gästerna ska sitta och surfa halva festen men samtidigt tycker jag det är ett roligt sätt att få sparat ögonblicksbilder på. Om varje gäst postar en bild? 

Men för att komma till saken. Vill ni veta en grej? Något som kan vara både bland de bästa och sämsta besluten vi tagit. Sämst ekonomiskt, tidsmässigt och för psyket. Bäst för att det är så himla roligt.

Vi ska gifta oss. Om mindre än två månader. 

Efter att ha levt för att flytta till huset i maj, så har augusti varit någon stans i en helt annan tideräkning. Sen när vi bor i huset ska vi boka/planera pynt/fixa inbjudningar/ringa prästen. Det är alltså nu det då. En hel del har vi ändå ordnat. Bröllopsplaneringen har varit lite av ett andrum för mig. När jag stirrat för länge på kakel, färgkartor och kaminer har det känts skönt att se på bordsdekorationer, buketter och frisyrer. Och bröllopsvideon på youtube. Finns det något finare? 

IMG 0645

De flesta antar att jag ska vara mer stressad än vad jag är. Men jag är ganska lugn. En hejdundrande fest för att fira att jag ska vara tillsammans livet ut med den bästa personen som finns. Vad är det att stressa över? 

 

Kategorier:

Livet är en fest

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.