glad idag, Marie.

tisdag 14 mars 2017 - 20:51 | 0 Kommentarer

Hej. Jag tror att hela vagnhistorien blev lite för mycket. Ni vet som när du är trött, stressad, har pms, 40 saker att göra och väskan fastnar i ett handtag. Eller mjölken till morgonkaffet är slut. En händelse som egentligen inte är så farlig i sig men som i sammanhanget gör att du bara vill ge upp. Lite så. Jag hade noll inspiration för att prata med poliser och försäkringsbolag och bli uthängd och smutskastad på facebook. Det kändes inte ens roligt att börja tänka på en ny vagn. Googla åkpåse och babyvakt när jag egentligen borde beställa duschdörrar och badrumsinredning. 

Men vi fick den tillbaka. Tack vare smarta barnvagnsintresserade kvinnor och duktiga poliser. Det är jag tacksam för. Jag tappade nämligen tron på mänskligheten där i något skede men all hjälp vi fick visar att det ändå finns hopp. 

 

IMG 4173

Och vad är mars om inte en månad för hopp. Igår gick jag över torget och kände en stark lust att dricka kaffe utomhus. Det var ju ändå två plusgrader och sol. Idag regnar det slask, men också det kommer att försvinna. Våren och värmen vinner alltid. Och att vara snäll. 

Kategorier:

Vardagsliv.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.