inredning för mig.

tisdag 11 juli 2017 - 15:45 | 1 Kommentarer

Förra veckans sevendayslista handlade om inredning. Eftersom det är semestertider och ingen riktigt håller reda på dagarna tänker jag att det inte gör så mycket att jag svarar på den först nu.

 

Inredning för mig är: En passion som just nu mera kan beskrivas som en hatkärlek. Efter att ha planerat och inrett ett helt hus känner jag mig rätt likgiltig inför allt vad som gäller inredning. 

IMG 5626

 

 

 

Jag skulle beskriva min stil i hemmet som: Klassisk, lantlig, lite industriell, ljus och fräsch med gröna inslag. Typ. 

IMG 5303

 

En inredningspryl jag ångrar att jag köpt:

Jag funderar ofta väldigt länge innan jag köper saker, så det händer egentligen oftare att jag ångrar att jag inte köpte någon grej eftersom mycket hinner ta slut. Jag ångrar ändå alla felköp vi gjort på Ikea det senaste året. Saker man trott skulle passa men som ändå inte gör det. 

 

Så här vill jag ha mitt hem: Hemtrevligt men avskalat. Jag gillar inte saker som inte har någon logisk plats och därför har vi en hel massa korgar och förvaringslådor där du ändå aldrig riktigt vet vad du kan hitta. 

 

IMG 5576


Den bästa inredningsdesignern: Jag har inte direkt någon favorit.


Hade jag en miljon att lägga på inredning: Först skulle jag anlita en trädgårdsplanerare som skulle få fixa vår trädgård. Sedan skulle jag ha en hel del pengar kvar. Allt är ju i princip nytt hos oss och jag faller sällan för dyra inredningsprylar men ett badkar behöver vi. Jag får väl ett i guld med inbyggd bastu då typ.


Det finaste hemmet jag sett: Just nu måste jag nog välja vårt eget. Jag kommer ihåg en gång i vintras när jag scrollade genom instagram, såg en fin trappa och hann tänka att den måste jag spara. Innan jag insåg att det var en bild från oss, som vår byggare lagt ut. Då kände jag att jag lyckats. 

 

IMG 4995

En inredningsstil jag inte förstår mig på: Det vita, släta med svarta inslag. Ungefär så som 70% av husen på fjolårets bostadsmässa såg ut. Minimalistiskt och ganska opersonligtenligt mig. Även om jag inte heller tilltalas av retrostilen, så har den ändå en själ och berättar något om vem som bor där. 

Kategorier:

Inredning

1

Kommentarer

  • Sevendays.fi/lagombackan

    12.07.2017 00:24 (4 månader sen)

    Va bra attdu gjorde den hör listan nu i efterhand, så kan jag haka på och också göra den :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.