vårlistan

onsdag 5 april 2017 - 18:00 | 0 Kommentarer

Veckans tema på Sevendays är våren. En favoritårstid för mig eftersom det finns så mycket att se fram emot. Sommaren alltså. Lite synd om våren egentligen då den mest är en transportsträcka till det som kommer sen. Semester, värme, ljusa nätter och strandliv. Ändå en skön period med mindre press än sommaren. Då ska det vara varmt och grönt. På våren är du överlycklig över 13 grader i solen längs en husvägg och de första gröna bladen. 

 

Mitt bästa vårtecken: Bara vägar, måsar som skriker och att det är ljust klockan 20.

Låt som ger mig vårkänslor: Loreen-Euphoria. 

Den här våren läser jag: Jag läser verkligen ingenting just nu och det är både synd och dumt. Jag tror däremot att jag läser lika mycket som förr så jag köper böcker i samma takt. Tidningar på Readly brukar jag ändå titta i och det blir mest inredning. 

Inför våren längtar jag alltid efter: Värme, alla planer som görs upp för sommaren, kaffe i solen, påsk och hav. 

IMG 3196

Min bästa våroutfit: Ljusa jeans och vita sneakers. Solglasögon och min rosa cykel. Så har jag köpt en ny bomberjacka som är ljusgrön. Och förstås resten av min garderob som är blå-vit-röd. Passar varje säsong. 

Mat som jag förknippar jag med våren: Kinderägg och de första grillade biffarna.

Våren doftar: Gräs, damm och fukt. 

Om jag måste välja något dåligt med våren så säger jag: Takatalvi. Besvikelsen över snö är aldrig så stor som när du trott att det är över. 

Kategorier:

om bloggen

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.