bannerminna

Min midsommar

Skrivet av Minna Läspä 01.07.2021 | 0 Kommentarer

Midsommaren är något som jag ofta längtar efter redan på våren, eftersom jag vet att den helgen är jag åtminstone ledig. Har oftast mycket kort eller ingen semester alls, då jag jobbar på festivalen på somrarna och denna sommar är inget undantag. 

Men midsommarhelgen var så lyckad! Vi hade planerat att åka till villan endera torsdag eller fredag, beroende på vädret. Min pojkväns ena hobby är cykling, så han hade planerat i flera månader att han skulle cykla hela vägen (ca 140 km) till villan, så vi valde att åka på torsdag då vädret och vinden var som bäst. Så jag åkte med vårt pick och pack med bilen och han cyklade.

Jag och min familj ordnade en liten "ceremoni" då han äntligen anlände och resten av kvällen grillade vi. 567På midsommarafton målade vi vårt lusthus på gården, grillade och bastade. Precis som midsommarafton ska vara!
89101112Att bada bastu och simma mitt i natten är så magiskt! På lördagen slappade vi mest och grillade. Vi spenderade även tid med mina kusiner och resten av min släkt. På söndagen var det tyvärr dags att åka hem igen, denna gång båda två med bil.
En skön och fridfull midsommar med mycket mat, gott sällskap och underbart väder!1415

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar