bannerminna

Välkommen till min blogg!

Skrivet av Minna Läspä 12.05.2021 | 0 Kommentarer

Jag heter Minna och är ny bloggare här på Sevendays!  

Min första blogg hade jag för ca 15 år sedan, då jag var tonåring och valde att blogga om mina favoritfilmer, böcker jag läst och hur min dag varit i skolan. Försökte återuppliva den för kanske ca 10 år sen, men då kändes det inte heller rätt.
Men nu känns det som att jag äntligen är redo att skriva av mig, eftersom mitt liv tagit en intressant vändning det senaste året. 

Jag bor i Vasa med min pojkvän. Vi har nyss flyttat ihop, så mitt största intresse utöver mina jobb är just nu inredning. Allt som har att göras med gardiner och nya sängöverkast är verkligen topp prioritet för mig just nu, vilket är väldigt överraskande eftersom jag aldrig ens tänkt tanken på betydelsen av gardiner innan Januari detta år. Känner att jag blev vuxen över en natt, men antar att alla som flyttar ihop med någon för första gången till en trea från en etta känner likadant...? 

Idén till denna nya blogg kom då jag fick mer och mer frågor kring mitt jobb, så jag tänkte att nu har jag iallafall ett roligt tema att skriva om. Jag jobbar som producent för både Vasa stadsorkester och Musikfestspelen Korsholm. Detta är mitt första år på orkestern och mitt åttonde år som producent för Musikfestspelen Korsholm. Märkte att det är många som inte vet hur mycket jobb det ligger bakom att ordna en konsert eller en festival, så här kommer jag att kan dela med mig av vad mitt jobb innebär och vad som sker backstage i Vasa stadshus under veckorna! 

Vad gör då en producent? Häng med på bloggen så får du veta mer! 

Trappan2Trappan1

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar