sevendaysxbernys

Avslutningsmiddag

Skrivet av Läsarresor 06.10.2015

kockarna 2

Så blev det dags för läsarresans avslutningsmiddag. Ledarna avtackades och diskussionen väcktes om nästa års hälsoresa och intresselistan fylldes på i bra takt.

Läs hela inlägget

Sista dagen blev blöt

Skrivet av Läsarresor 05.10.2015

joakim peptalk

Sista heldagen i Monte Gordo blev en våt historia. Regn och storm, men inplanerade övningar genomfördes. Dock kunde kameran inte vara med i regnet hela tiden.

Läs hela inlägget

Söndag -ingen vilodag!

Skrivet av Läsarresor 04.10.2015

johanna afrodans

Trots att det är söndag så ligger vi inte på latsidan här i Portugal. Dagen började med morgongymnastik som vanligt. Plask i polen till Sven-Ingvars musik, lite afrikansk dans, strandkampen, långlänk och boxercise...det är dagen i korthet.

Läs hela inlägget

En cykeldag!

Skrivet av Läsarresor 03.10.2015

avfard

Dagen började med att jag tog en sväng via Triatlon Portugal som startade straxt framför hotellet. Vattnet kokade då simmarna drog iväg medan vi satt på morgonmål.

Läs hela inlägget

Cyklar och uthållighet

Skrivet av Läsarresor 02.10.2015

cyklist 3

Dagens utmaningar började kl 10 med att ett tiotal resenärer for ut på cykelutfärd ut mod spanska gränsen. Glada minen och cyklar i alla kategorier.

Läs hela inlägget

Vandring till max

Skrivet av Läsarresor 01.10.2015

long kollar

Dagens utmaning var en  promenadrutt i berg och dal. Resultatet blev 10 km under brännande sol bland gamla olivodlingar, stenar, pinje och stenar. Största delen av rutten gick längs den spanska gränsen så Spanien höll vi ögat på för det mesta.

Läs hela inlägget

Svett, grus och stånk

Skrivet av Läsarresor 30.09.2015

johanna suikkanen

I dag var det full rulle på deltagarna. Morgonmål vid 7.30, samtidigt som första morgongympan på beachen. Jag valde maten varefter jag tog mig en promenad längs strandkanten och stötte på bland annat dessa...

Läs hela inlägget

Äntligen värme

Skrivet av Läsarresor 29.09.2015

hotellvy

Så är vi på plats. Välkomstsamlingen med info är över och vi har till och med hunnit med en kort rundvandring längs stranden. Värmen ligger på ca +25 grader och det var varmt och skönt. Nu duschas det och handlas mat, kaffe och vatten innan det är dags för middag. En del har hunnit plaska i poolen medan andra sökte sig i skuggan vid baren. Vi är nu totalt 86 personer med ledare och allt. En del resenärer har varit med på Nordic Traning Camps alla tre hälsoresor - Mallorca, Kroatien och här i Monte Gordo. För andra är det andra resan, men vi har också nybörjare med oss.

Läs hela inlägget

Dags för avfärd

Skrivet av Läsarresor 29.09.2015

resvaska

Hej! Så har det äntligen blivit dags att stänga resväskan för avfärd till VBL:s, ÖT:s och Sydins läsarresa till Portugal. Hoppas allt är med :) Vi landar i Faro vid 14 tiden och en timme senare är vi framme i Monte Gordo och beachen. Jag kommer att blogga varje dag och berätta hur vi har det och vad som är på gång, så det är bara att titta in. Då det gäller maten får du klicka in dig på Uffe´s Kitchen

Läs hela inlägget