A LUCKY LUCKY GAL

söndag 13 november 2016 - 21:35 | 0 Kommentarer

Jag fattar verkligen om ingen nada noll personer hänger med i mina humörsvägningar denna höst. För jag gör det inte över huvudtaget själv. Är en sån himla komplex måendemänniska. Men efter analys kan man hitta ett mönster i att efter jag fått vara och rasta hjärtat hemma i Åbo mår jag som en prinsessa.

I lördags var en av mina mest happy dagar på väldigt länge. Vaknade upp med en knäpp julfeeling, vilket händer si så där vart femte år (hatar julmusik, kanske för att det är så nergnagt efter alla år av julkonserter) och då är det bara att embrace it. På med julmusiken och glöggen på plattan och duka fram en julig lördagsfrulle. Ni som följer mig på snapchat (sarahnedergard) såg kontentan av det där.

Lade en skumppa på kylning och tog pojkvännen under armen och gick en sväng på stan. Köpte en ny klänning för kvällens festligheter. Sen packade vi väskan och satte oss på en buss till Runsala spa var vi spenderade eftermiddagen. Vinterbadade, tränade och bastade. Och spenderade tid, han och jag.

image8

image9

Världens världens bästa man.

Förutom pool och bastu väntade trerätters. Den här spavistelsen fick jag till födelsedagspresent av Wille ifjol när jag fyllde 26, men vi har inte hunnit använda den. Så nu var det på tiden. Maten var riktigt okej och vi åt ceasarsallad med kräftstjärtar till förrätt, sik och innerfilè till huvudrätt och en pavlova som dessert. Fisken var riktigt god!

image10

image11

Skål älskling!

 

Här tänkte jag redan att den här dagen är en bästa i mannaminne. Att riktigt få umgås kvalitetstid med sin bättre hälft som man saknar ihjäl sig efter varje vecka på ensamma Åland. Det var verkligen ljuvligt att få rå om varandra en stund. När vi väl var hemma i stan igen drog vi åt olika håll på förfester. Jag fick spendera kvällen med världens bästa Softi och Kåren (Sofia och Daniela). Jag har alltid så in i helsikes kul med dessa logopeditjejer. Det slutar alltid med att vi klättrar på väggarna och spelar luftgitarr. Ja, ni kan ju tänka er. No limits liksom. Senare mötte vi upp Wille och hans kompisar på Skärgårdsbaren och hade en fenomenal utekväll. Fenomenal. Roligaste på väldigt länge! Och därav krabbisen idag.

image12

image13Haha, den här skickade jag till min syster 03.00 nånting. Oh my god. Och Åland kan jag tydligen inte hålla bort helt. Syftar alltså på ölen i min hand. Oh my alltså.

 

Oj oj oj. Ja, efter helgen strapatser känner jag mig alldeles lyckorusig. Och nu sitter jag på Vikingline mot Åland och en arbetsvecka igen. En månad kvar. Sen är Åland över för mig. Kämpa Sarah!

Och på tal om lyckorusig. Världens sötaste Roy har varit tv-stjärna idag. Jag längtar så till att få träffa honom och hans föräldrar. Längtar så till alla mina bästisar i Vasa. Och till min pappa som jag fått fira på håll idag. Pappa, jag kommer alltid vara din prinsessa. Always.

image14

Kategorier:

Livet är en fest

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.