ATT BLI GALEN PÅ SITT (INTE) TRÅHÅÅKIGA LIV

torsdag 8 juni 2017 - 12:43 | 0 Kommentarer

Idag är det torsdag och jag har haft sommarlov i prick fyra dagar. Nu tänker jag inte prata om torsdag överlag, utan det fakto att jag hittat en till sak i raden av många som jag irriterar mig på hos mig själv.

1. Jag kan inte ta det lugnt. Alternativt tar det några dagar för mig att komma ner i varv. Det har åtminstone ännu inte hänt. Jag går omkring och ömkar om att jag har tråkigt och att livet är meningslöst. Ska mina dagar faktist gå ut på att städa och pynja i ett hem och hitta på sysslor ala husmor? Planera recept? Läsa en bok i dagen? Det är tråhååkigt. Eller? Är det? Jag vet inte. Det här hör jag ju att är helt knäppt och det är därför jag skriver ner det i text så att det kanske skulle gå hem i min överhettade hjärna. Jag vet inte hur man ska vara ledig! Kan jag bara unna mig själv att chilla i en vecka innan jag tar tag i översättningarna och manusinlärning och what not som ska göras denna sommar? Jag blir så sjukt irriterad på mig själv för att jag staplar runt i en dimma av dåligt samvete för att jag inte gör nåt och listor över vad jag borde göra. Hur svårt ska det egentligen vara att a) bestämma sig för att bara göra det b) inte göra det utan låta själen och kroppen vila? Nu har jag både råd, tid och utrymme att göra precis vad jag vill om dagarna. Ta det lugnt. Träna. Sola. Simma. Njuta av livet. Jag måste embrace this. Eller kan man tvinga sig själv att njuta så mycket att man i själva verket glömmer att njuta? Jag blir hur som helst knäpp på mig själv.

2. När jag sen har jagat upp mig och tycker att världen suger (när den egentligen inte alls suger, jag har ju det så bra just nu) och att jag har sååååååååå yyyyl tråhåååååkigt kommer Wille hem från jobbet och jag är ett åskmoln som han stackaren får nysta upp. När det efter diskussioner kommer till kritan är jag ju inte arg eller sur på honom, utan bara uttråkad och gör drama av.. ingenting. Jag är världens sämsta sambo just nu. Skärpning Sarah.

 

Vad har jag hittat på i veckan då? Jo.

A61B8023 305C 42CC A0FE F551E19C88DE

Cyklat till Liittoisjärvi och kollat in vattnet som tydligen ska vara klarast av klart efter nån kemikalieboost.

 

5C81ADD5 6751 4B6C B3A4 9BF8CBE0654C

Plockat liljekonvaljer. Min Etelfammos favvoblomma.

 

01351F70 6010 4628 84D3 4E7FF1F68FE2

Hängt på balkongen (och på Samppalinna) och bränt mig med en smoothie och bok i handen.

 

89473081 B24D 4B15 9591 B911143E864DVandrat nattpromenader för att jag inte kunnat sova. Som sagt, jag kan inte det här med att vara ledig.

 

Skarmavbild 2017 06 08 kl. 12.58.01

Kickat igång instagramkontot för musikteateriosterbotten. Följ gärna! Där händer det grejer.

 

Nä nu är det skärpning. Delux. Dags att gå och färga fransar och bryn till kosmetologen ett kvarter bort.

 

 

Kategorier:

Om mig

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.