Visa alla inlägg skrivna september 2017

fredag 1 september 2017 - 10:38

SEPTEMBER UPDATE

Ett snabbt hej hinner jag (och har lust)med. Hör har jag fått dagen ledig från repetitioner (lyx) och ska fira min sambos (så tacksam för den mannen alltså) födelsedag med att göra spontana roligheter. Åbo har återgått till det normala efter våldsattack och det enda som i min värld vittnar om det som hände är trädet på torget och rasisterna i kommentarfälten. Men vardagen lunkar på.

Jag hänger på teatern och repeterar. Lever livet. Utan att riktigt ta in det. Som jag sagt förut kan man inte gå omkring å slå sig själv i pannan över att man lever drömmer varje dag. Truth is, jag älskar Åbo Svenska Teater. Den 14.9 har vi premiär och då kan man se mig bland annat så här.

DD031E5E C8B5 4FC4 A631 8FAB173A7B19

Vill ni se mer av min vardag på teatern kan ni gå in på @abosvenskateater på instagram och följa med där. Jag har hand om kontot dennna vecka.

Annat då? Jag har gjort audition och väntar på svar. Tror jag inte har en endaste chans, men ändå är det ju spännande och nervrasande. Som att gå å tänka på det man inte ska tänka på. Ska också skriva på ett arbetskontrakt som talterapeut. Jepp, ska börja jobba dubbelt och sammanföra mina två yrken i ett liv. Just precis så som jag vill ha det. Kanske ska börja med redskapsgymnastik också! Varför inte.

Nu ska jag rita en karta över Piafs känsloliv (är ju understudy och kan inte ignorera det i all tid och otid, dags att ta tag i annat än att lära sig text och vägarna på scen).

Hoppas allt är bra med er (och tack för att ni läser detta, fastän jag suger på att uppdatera just nu).