ETT HEJ OCH ETT HEJDÅ

lördag 13 januari 2018 - 16:17 | 1 Kommentarer

Hej bloggen. Tyvärr blir det här ett hejdå. Som ni märkt har jag inte varit aktiv här sedan september. Det är till och med före Piaf-premiären. En hel evighet sedan. Och mycket har rymts i den evigheten.

Jag jobbar för mycket. Med roliga saker. Just nu har jag fyra jobb. Måndag-onsdag jobbar jag som talterapeut på Evantia Kuntoutus. Trivs jättebra med mina kollegor (vi har alla studerat tillsammans) och jobbet i sig är kul och lärorikt. Men jag jobbar på finska och varje dag suger självförtroende mässigt. Det här är en ganska jobbig del i mitt liv just nu och jag hoppas att det snart vänder för annars går jag under. På måndagkvällar kör jag två körer på KDC. Älskar det! Glee ala Sarah. Detta ger mig energi. På torsdagar håller jag sångcoachning på KDC. Och har föreställning på kvällen. Samma sak sker sedan fredag och lördag. På tiatärn. Där jag älskar att vara. Där jag ska vara. Där jag vill vara. Och så producerar jag tillsammans med styrelsen i Musikteater i Österbotten en stor musikal som kommer att kunna ses i Jakobstad under Jeppisdagarna 2018. Det är ett otroligt stort maskineri med auditions i februari.

Har kämpat ganska mycket med motivationen under slutet av 2017. Gör man för mycket tappar man motivationen till allt, hur roligt det än är. Och det är ju absolut ingen annans fel än mitt att jag jobbar så här mycket.

Det här blir slutet på min Sevendays tid, främst för att jag inte prioriterar denna blogg mera. Har slutat säga att jag inte hinner. Hinner gör man med allt man prioriterar. Jag vill ändå passa på att tacka alla ni som har gått in här och läst och kommenterat. Tack för att ni är ni! Och tack Sevendays för gemenskapen. Den har varit fin.

Bloggen har alltid varit ett ställe för mig att ventilera. Vara personlig. Det är det jag gillat mest. Att ha ett forum var jag får skriva direkt från hjärtat.

Men nu blir det nya tider. Ska försöka hitta tillbaka till en mer hållbar livsstil. Börja tycka om Åbo igen. Göra saker jag är bra på för att kompensera det jag är dålig på. Sjunga mera. Ha konserter. Måla en paint-by-numbers tavla. Inte jobba efter 21 om kvällarna och träffa nära och kära massor.

Sköt om er hörni. Vi ses i andra sociala medier forum. Tack för mig!

I may be small, but I've got giant plans to shine as brightly as the sun.

IMG 1027

Kategorier:

Om mig

1

Kommentarer

  • MammaMia

    13.01.2018 17:08 (5 dagar sen)

    Heja Sara! Önskar dig allt gott <3 Du är verkligen en tuff tjej! Inte många som utmanar sig själva så som du gör! Många tummar upp!! Både med studier, intresse och jobb och framför allt på ett främmande språk. Inte konstigt att du ibland kan få lite känsla av att det inte funkar. Men du fixar det! Sköt om dig!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.