FEBRUARI VECKA 7

fredag 17 februari 2017 - 12:35 | 0 Kommentarer

Måndag

Som ni läste om i mitt senaste blogginlägg så sträckkollade jag Skam efter jobbet och skämdes över att jag sket i att gå på bodycombat. På kvällen gick jag och dansade. Det var den måndagen.

 

Tisdag

Alla hjärtans dag! Solen sken. Livet log! Facetimade med Rebecca efter jobbet och gick via vår drömmiga blombutik bak hörnet där vi bor och köpte en blomma till Wille. Förberedde för kvällen gjorde jag också. Citron och lakritssorbet! Kl 19 hade vi bord på nya stället Kuori (också det bak hörnet) och det stället är härmed min nya favvorestaurang här i Åbo. Shit vad gott alltså! Ett vegeställe med snygg inredning. Väl hemma blev det sorbet och mohiton.

BC520185 E759 4BF1 B9AB FB0230FCBBA4

8480D1EE 1CE8 4CBA 8735 581F41466030

Sambos påväg för att fira kärleksdag

 

Onsdag

Efter jobbet traskade jag på stan och kunde inte låta bli att inhandla dessa coola brillor i rosa. Jag vet att man inte ska hypea vår i februari, men vad kan man när solen lyser och det är 5 plusgrader? Sophia kom körandes från Vasa för att lämna in sin gradu (den kvinnan är queen of kämparglöd, tänk er bebis som inte sover om nätterna + en slutförd gradu) och vi åt sommarrullar och umgicks hos oss. Riktigt vardagslyx!

5A6C704F 14D9 4B9A A4FB E63B22E1106E

CAB2F507 4860 4EAA BD27 4CE112CF8C26Sommarrullar och Sophia

 

Torsdag

Svintrött efter jobbet och svinsur efter ett trevligt brev från Kela gick jag och avreagerade mig på gymmet och sen jobbade jag vaktis på teatern. Kom hem och fråga om Wille ville se en fjantig film och det gjorde vi. Maid in Manhattan. Ni vet såna filmer man bara kan titta på utan att använda hjärnkapacitet? Jepp. Och jag somnade förståss.

 

Frsdag

Min lediga dag. Tog sovmorgon och kom just hem efter en promenad till Ekotori. Är på jakt efter låga kupformade skumppaglas typ såna här men hittade inga. Håller på att konstruera ihop en drinkvagn och skulle så gärna vilja ha snygga glas på den. Nu ska jag städa upp lite och laga lunch för att sedan hit the gym och jobba vaktis även ikväll. 

 

Lördag & söndag

Spenderas i Vasa med kompishäng och konsert på Wasa Teater på söndagen med We too see you gänget. Ser fram emot det! 

 

 

 

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.