IDAG HAR JAG FAKTIST ENDAST OCH ENBART GJORT ROLIGA SAKER

fredag 12 maj 2017 - 21:20 | 0 Kommentarer

Det blev lite lång rubrik, men ack vad den stämmer. För vet nu vad? Idag vaknade jag upp som en musikalartist igen. By gone är talterapeuten (för en stund) och hej teaterapa. Jag kan inte ens beskriva hur lycklig det gör mig. Som att vara tillbaka i ens rätta skinn.

 

Idag såg frukosten ut så här. 

237347D3 7E66 49C9 B5FD 5C7DE0C21C83

Sen fick jag iväg till teatern på kollationering och första träff med ensamblen och arbetsgruppen. SÅ GÖTT! Det kommer bli så bra det här. 

Efter att dagen på teatern var slut var det dags för flashmob kring Åbo med KDC dansarna. Ett härligt soligt gäng med Karin i spets! Vi dansade framför domkyrkan och på Åbo torg. Riktigt roligt, och publik fick vi också. Efteråt gick vi och firade lite på Donna as you see nedan.

 

IMG 9400

 

Den här dagen tar aldrig slut verkar det som. För sen tog sambon mig under armen och vi testade på nya kinesiska stället på Tavastgatan. Så himla gott och förmånligt. Rekommenderar! Kommer inte på vad det heter, men det ligger brevid blomaffären och Trattoria Romana.

 

E52C8FA0 68CA 4C7F A052 8032F3DE4589

 

Och nu ligger jag på soffan och inväntar en GT. Visst härlig dag? har hunnit med så mycket roligt. Och det bästa är att vi på måndag sätter igång med repetitionerna påriktit. Dansrep och dialog. Åh, mitt hjärta bultar. Vår, Åbo och min älsklingsyssla!

Kategorier:

Åbo

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.