VECKA 14

måndag 3 april 2017 - 15:03 | 0 Kommentarer

Sitter här och bockar av todos och sjunger på Vilar glad i din famn. Snart ska jag få sjunga den på en kär väns bröllop i Stockholm. Och bruden Malin kommer faktist hit till oss i Åbo ikväll för samkväm och övernattning. Ska bli härligt att höra om festligheterna som väntar under vappenhelgen.

Den här veckan ser ut som sånt att

Måndag Haft röstinfo för Cygneus lärarkår + talterapeutarbete på Sirkkalabacken. Nu när jag snart jobbat klart tänkte jag kanske ta vara på tiden jag har tills Malin anländer och storstäda! Ser man på. Ikväll ska jag även till dansstudion.

Tisdag Efter jobbet blir det gym och yoga. Gillar Elixias Fire and soul-timmar extra mycket just nu. 

Onsdag Efter riktiga jobbet ska jag jobba vaktis på teatern och går säkert på gymmet där emellan för att inte fördriva massa tid på stan. Korrläsa min artikel borde jag hinna med här också. Och danstimme om jag hinner från teatern i tid.

Torsdag Efter jobbet bär det iväg till Helsingfors var jag ska hänga med min syster en eftermiddag och kväll. Sover över i hennes säng jee.

Fredag Tar jag jag morgonbussen till Borgå och Erica. Jag och Erica har studerat tillsammans och även bott ihop under Les Miserables-tiderna. Och på kvällen kör vi till Esbo för att kolla på Äidinmaa på Esbo Stadsteater. Ska bli riktigt roligt att få se Jennie och Mikael på scen!

Lördag och söndag Ska jobba lite vaktis, men annars är jag ledig. Skönt. Ska förska få in träning och balkonghäng om vädret tillåter. Och kanske långpromenad på nåt roligt ställe. Typ Kuhankuono

 

IMG 7435Malin på en alp-topp när vi interrailade genom Österrike sommaren 2013 (!)

IMG 6598Så små vi är! Jag, Filip och Erica på väg på rep i Tammerfors 2013 (!)

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.