nikonisten black

Cornelia Jakobs på Vasascenen

Skrivet av Johan Hagström 05.08.2023 | 0 Kommentarer

Alltid i mellanåt måste Nikonisten påminna bloggläsarna, att det som oftast finns en länk till mera foton i slutet på bloggen, WEBFOTOALBUMET! står där.

Till sista fotodokumentation från Vasa Festival har Nikonisten valt Cornelia Jakobs. Tyvärr helt obekant för Nikonisten. Hon började prata på engelska, men någon hade tipsat henne om att det skulle vara bättre med svenska. Efter en snabb publikomröstning speakade hon resten av kvällen på svenska.Z632452

Men det var en mycket trevlig och fartfylld upplevelse. Hon har en utmärkt röst och fixar en fartfylld show på scenen. 

Z624580

Anna Cornelia Jakobsdotter Samuelsson, känd under artistnamnet Cornelia Jakobs, är en svensk sångerska och låtskrivare. Hon spelade i ett tidigt skede i Love Generation, som ju deltog i Melodifestivalen åren 2011 ja 2012. År 2022 deltog hon med låten "Hold Me Closer".

Z632475

Det var mycket energi på scenen under hennes uppträdande i den vackra, soliga och varma Vasasommarkvällen. En del låtar var rockogare än andra, men helheten var mycket balanserad. Nikonisten gillade. Cornelia håll ochså ögonkontakt till publiken.

Z624502

Z632466Z624514

En verkligt fin spelning tycker Nikonisten. Sen var det dags att brja packa i hop kamerautrustningen och söka sej mot Brånx, naturligtvis via killen som sålde klassiska HotDogs. 

Mera foton hittar du i WEBFOFOALBUMET!

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar