nikonisten black

Gårrdiet...

Skrivet av Johan Hagström 15.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Alltid i mellanåt besöker Nikonisten läkaren, både tandsådan  och även andra. Det går alltid bättre hos tandläkaren. Han bara kollar och i vissa fall drar ut någon onödig tand. Vips och du har en faktura i din hand och tanden värker mycket mindre - bot och bättring!

Men en annan läkare kan vara värre. Under en årsservice konstaterade doktorn att jag är för kort. Försökte förklara att min äldsta och längsta bror alltid åt flaggstångsfröen ur havregrynsgröten. Men han bara log. 

Rör på dej mera och ät mera mager fågel! Visst - ja ok!!! Enda fågeli jag kunde fånga var de feta duvorna på Vasatorget.

Så trots allt  blev det att söka sej till broilerhyllan. inte för att jag någonsin har sett en flygande broiler. Den första kanske blir när Trump blir avsatt! Vet inte ens om en sådan broiler är dietvänlig?

Sen blev  det diet - bort med sockret å laktritspiporna å alla gladhydrater med. Inte varken ris eller potatis...

IMG 20191215 161813 2

Dieten fungerade redan efter någon timme. Dessvärre ropade magen efter en Korv-Görans -portion och vågens batteri blev utbytt.

Så det här med dieter fungerar liksom individuellt, inte lika för alla!!! Och jag tror det meningen så. En del kör en häftig diet, andra skriver om dieter, en del läser dessa artiklar, någon förargar sig över GT (inte Gin & Tonic!) och resten kollar om det finns nå mellanöl i kylskåpet. 

Undrar om det blev kvar nå mandlar å russin???

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar