nikonisten black

Gyllene sommartider

Skrivet av Johan Hagström 21.08.2023 | 0 Kommentarer

Alltid i mellanåt kan man bonga Nikonisten i pressdiket. Det kunde man i lördags på Lemonsoft stadion i Vasa. En skön å somrig höstkväll med bra musik och artister bjöds det på.

Konserten, eller evenemanget, inleddes med Vöråbördiga KAJ, som ville kolla om du har 'heimani i skick'. Trions popularitet växer hela tiden. 

Z625117Z625095KAJ

Följande på estraden var lokala Fredrik Furu. Måste bara skryta på honom och också hans handplockade band. Väldigt proffsiga musiker. Publiken njöt. Med Tuukka vid trumsetet kan det bara bli bra.

Z632560

Fredrik Furu

Nästa artist var helt obekant för Nikonisten(!), Sanna Nielsen. Hon tog publiken med karisma och körde en massa gamla svenska schlagers. Efter några foton i pressdiket började det kurra i magen, men kön till HotDoggarna var alltför lång för Nikonistens tidtabell. Kollegan Fredrik hade dock snott en kakbit åt mej från VIP området.

Z632619Z632592

Sanna Nielsen

Så var det dags för kvällens final. Man noterade att det var mycket folk på arenan. Alla väntade på Gyllene Tider. Bandet har inte uppträtt i Österbotten tidigare, men här finns en massa GT -fans. Hux Flux albumets nya låtar varvades med många bekanta hits, typ Flickan i en Cole Porter sång och Flickorna på TV2. Publiken sjöng med hela tiden. Gissa om de spelade Sommartider?

Z625257Z625217Z625246

Per Gessle i Gyllene tider

Z625422

Själv är jag inte så stor fan av GT, men visst var konserten fin. Av Per Gessle fick jag 'ein pläktrå' i pressdiket.

Den som täcks säga att det händer inget i Vasa borde bo ett halvår i Sibirien. Sommaren har varit fylld av evenemang och konserter.

Du kan hitta mera bilder i WEBFOTOALBUMET!

 Läs också Patrik Backs recension i Vasabladet

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar