nikonisten black

Heittålaukauxia.

Skrivet av Johan Hagström 02.02.2016 | 0 Kommentarer

Alltid i mellanåt passar Nikonisten på att ta fram kameran då något intressant hamnar i sökaren. Ofta sker detta då Nikonisten försöker navigera sej fram på landets usla vägsträckor.

Tyvärr är det ofta prakkåt att hinna ta fram kameran och ännu värre att hållas mellan dikena och fokusera samtidigt. Riskerna är många. Så Nikonisten brukar för säkerhets skull svänga om och göra ett nytt försök.

Alltid i mellanåt kan det susa flera kilometers innan fotohjärncellerna lyckas övertala de övriga (två) hjärncellerna att det verkligen är värt att svänga om för att fota. I bland händer det först på natten å då orkar inte Nikonisten inspireras mera. Men på en keikka i Mellersta Finland (på finska seksisuomi) blev det några u-svängar. Tur att det fanns film i kameran.

O2020032

Nikonisten tror städåt, att dett akommer att bli nästa grej på gymmen. Sen då vi har tröttnat på att 'foamrulla' oss blir det säkert en ny hit. den kan kallas 'dragfisk' eller mera finslipat 'drawfish'. Efteråt äter man rawfish. Ända tills det förbjuds. 

O2020034

Tur att det finns minnesmärken nära vägen, så Nikonisten inte behöver fylla finaskorna med snö då han fotar.

O2020037

Nikonisten förstår nu idén med att ha kyrkan mitt-i-byn. Man kan då praktiskt fota dem från huvudleden och behöver inte navigera sig inne i de stora centrumkvarteren för att finna helgedomarna.

O2020039

Om man töjer på parkeringsplatsen hittar man ofta en ny fotovinkel.

O2020042

 

O2020044Nikonisten konstaterade också, att man behöver inte svänga mycket fel för att hamna på konstiga tidigare outforskade platser. Rinnekahvilan var stängd, så det blev inte nå varm kakao med hälsosam sockermunk denna gång.

O2Nikonisten blev plötsligt påmind om att bilen med de fem nollorna bör lagenligt besiktigas denna månad. Både chauffören och åkdonet blev besiktigade i fjol denna tid. Dock behöver inte chaufförerna besiktigas varje år. 

I Nikonistens högt utvecklade symbolsinne fick besiktningspersonen mitt-i-allt en fågelskepnad.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar