nikonisten black

Kokomo Kings stormrockade på Sky

Skrivet av Johan Hagström 07.10.2023 | 0 Kommentarer

Alltid i mellanåt behöver Nikonisten något som sätter fart på fötterna och botar hälsporren. Då ligger Kokomo Kings bra till hands.

Bandet skriver själv att de spelar mera rock’n’roll ’n själva rock’n’roll och allt detta med verkligen hög energi, på finska ’korkeajännitys’, tror Nikonisten. De spelar endast egna låtar

Det var minsann fart på killarna redan från början då de spelade på Sky Vaasa i fredags. På dansgolvet rockade en stålmormor med sina 90 år på nacken!

De har spelat med en massa världskändisar som James Harman, Mud Morganfield, Big Jack Johnson, Lazy Lester, Louisiana Red, John Primer, Big Joe Louis, Keith Dunn, Rusty Zinn etc

Basisten, Magnus Lanshammar, säger att han gillar bäst musik med högst tre ackord – helst två! Han lovade i Radio Vasas intervju, att det inte kommer att höras nå jazzackord på spelningen - det löftet höll han. Både Magnus och Waldemar tog sig turer bland publiken och detta uppskattades mycket.

 Z626925

Kokomo Kings (SWE)

Z626936

Magnus Lanshammar på bas

Z626941

Waldemar Skoglund & Martin Abrahamsson

Z626957

Waldemar Skoglund

Z626959

Martin Abrahamsson & Magnus Lanshammar

Z626965

Daniel Winerö bakom pukorna

Z626992

Fullt på dansgolvet 

Konserten, som arrangerades av Halloween Blues, var så gott som slutsåld, trots att det var gratis inträde. Det är andra året Halloween Blues ordnar gratis Roots -konserter på Sky. Kommer att bli spännande vilka som uppträder i år. Sen blir det ju huvudkonsert på Ritz lördagen den 4 november.

Några foton hittar du i WEBFOTOALBUMET!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar