nikonisten black

Norrom söder

Skrivet av Johan Hagström 14.06.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Alltid i mellanåt  är det bäst att vara som kärringen mot strömmen. Inte vet jag om det hjälper alls, men om inget annat hjälper så spelar det väl ingen rock'n'roll. 

Läste en gång visa ord, skrivna av, jag tror det var, Nino Runeberg. Om ditt mål är i Öster skall du segla mot Väster för att komma dit. Vettigt va. Så då inte sommaren var undangömd söderut så drar jag till norrs, eller heter det norruts?

 

JH5 6744

Nikonisten flyger o far alltså. Håll i mej!

 

JH5 6735

Hotellet var färdigt 'grönmärkt' så nu kan jag inte ens få grannarna gröna av avund, luftkonditioneringen ok. För en kortan stund syntes o kändes den gulavarmbollens strålar värma och lysa i ödslighetens mörker. Men inte så länge. Ungefär precis lika länge som det skulle ta att köra bilen genom snabbtvätten på Rådhusgatans Neste. Så kommer regnet. I halvlitersdroppar. 

Nära hotellet fanns ein paikka me gårrgo hamburgare. Teurastaja / Slaktaren hette burgaren. Tog man den större portionen, rymdes inte bilden på en 8 Gb minnepinne. Rekommenderas varmt åt smalamandor.

 

JH5 6749På aftonrundan syntes några kufiska typer, som kommunicerade via apparater som lyste i olika färger och förde konstiga enkryptade signaler. I mellanåt stirrade de mot vattnret och söp in eller sände ut typ energi eller nå sån't. Jag var usel på kemi/fysik också.

I morgon en träff med en Haglöf. Trevligt - men brukar nöta på plånboken. Sedan vidare sökande efter värme o ljus o vad som månne hänt dem.

Men nu tillbaka till hotellet för att vila sina trötta ben. Och vad tror du att det hände sen?

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar