Yoghurtmousse med smak av citrus

Något enkelt och gott till mor uppskattas alltid! Denna dessert passar lika bra till brunchen som till ett avslut på en middag.
Citronmoussetårta

Spröd kexbotten, syrlig citron-mascarponemousse och citronkräm på toppen gör denna tårta ett måste till påsken!
No bake Persikopaj

Först ut i årets påskdesserter är denna no bake persikopaj. Den går snabbt att laga, behöver ingen ugn och uppskattas av de flesta!
Krämig lemoncurd

En härlig lemoncurd piggar upp vilket bakverk som helst, denna är även extra krämig!
Mintchokladmoussetårta

Choklad är ett måste på påsken, och denna mousse har endast fem ingredienser!
Dadelbollar

Räck upp en hand om du gillar kokosbollar! Då kan jag nästan garantera att du kommer gilla dessa dadelbollar. De smakar exakt som the real deal men utan vitt socker så du kan äta dem om du har en sockerstrejk ;) Jag tycker nästan att de blir godare än vanliga kokosbollar för konsistensen blir lenare men samtidigt segare om du förstår var jag menar. Jag gjorde mina med äkta smör denna gång men har även testat göra dem med kokosolja och det blir minst lika bra! Så vill du göra dem veganska byter du ut smöret mot ½ dl kokosolja/50 g mjölkfritt smör, enkelt! Snabbast går det ifall du använder färska dadlar för de behöver inte blötläggas. Använder du dadlar som finns i påse blötlägger du dem i vatten över natten.