Pamelaheader

En kommande föreläsning om ett gott liv med psykisk ohälsa

Skrivet av Pamela Lundberg 14.11.2022 | 1 Kommentarer

KOM MED PÅ FÖRELÄSNING
DEN 22.11 KL 18!

mentalhalsoveckan 20221

 

Jag ser jättemycket fram emot denhär föreläsningen, där jag kommer att prata i egenskap av erfarenhetsexpert. Jag tycker det skall bli superkul att få föreläsa - och dethär ämnet är något som jag brinner för och ofta pratar om även här på bloggen. Jag kommer inte prata lika ingående om min historia av dåligmående som jag hittills gjort under mina föreläsningar, utan istället fokusera på "ett liv värt att leva".

Vad betyder det egentligen att ha ett liv gott liv? Kan man ha det trots att man mår dåligt?
Jag delar med mig av mina erfarenheter kring temat och försöker ge konkreta tips på vad som fick mig att ta kontrollen över min psykiska ohälsa.

Såhär skriver FinFami på sin Facebook-hemsida om evenemanget:


"Välkommen på årets evenemang Mentalhälsoveckan till ära i Kronoby 22.11 kl. 18- ca 20.
När psykisk ohälsa stiger in i vårt liv glömmer vi ofta bort att trots krisen som det utlöser finns det ännu saker som är bra i våra liv. Under kvällen kommer vi fokusera på det hur hittar vi det goda när våra liv skuggas av psykisk ohälsa.

Ingen förhandsanmälning krävs men lägg gärna "kommer" på evenemanget på Facebook så vi kan uppskatta med serveringen!
OBS! I år är det bara möjlighet att delta på plats!"

 

Imorgon kommer det mer information om vad våra föreläsningar handlar om även via samma länk.
Orsaken till att bloggen är lite tyst för tillfället är också att jag håller på att förbereda inför dethär evenemanget. Då brukar blogginläggen få vänta lite på sig.

Jag hoppas vi ses!

 

Kommentarer

  • Karl-Johan Holmqvist 22/11/2022 7:15am (10 månader sen)

    Det här är en verkligt fin sak att man kan träffas och prata om psykisk ohälsa. Jag har själv haft depressioner sedan 70-talet men oxå längre tider utan.Sedan jag började använda Lito har jag inte haf några, det var i september 2001.Hoppas alla som har möjlighet kommer till Krombi.

    • Pamela Lundberg 29/11/2022 9:36am (10 månader sen)

      Jag tycker också att det är jätteviktigt att kunna samtala kring psykisk ohälsa, för det ger absolut känslan av att man är mindre ensam. Vad härligt att du hittat en medicin som hjälper dig så bra att du slipper depressionerna!

Skriv en kommentar