Pamelaheader

Häng med på föreläsning om emotionell instabilitet, ångest och dialektisk beteendeterapi

Skrivet av Pamela Lundberg 10.08.2021 | 2 Kommentarer

 

FÖRELÄSNING VIA ZOOM

Jag kommer att hålla en föreläsning tillsammans med DBT-terapeuten Elina Westerlund den 8 september 2021 via Zoom. Det är FinFami, Vasa medborgarinstitut och Svenska Österbottens Anhörigförening som ordnar evenemanget.

Jag medverkar främst som erfarenhetsexpert, och kommer att berätta om det som ledde fram till min rejäla krasch för ett par år sedan. Jag kommer även fokusera på det som tog mig uppåt och slutligen ur det stora ångestmoln jag konstant levde med och hur jag personligen brukar hantera ångest. För jag har fortfarande ångest, men i dagsläget kan jag leva med den och ändå känna att jag har kontroll. Ångest styr inte mitt liv längre, utan jag styr ångesten till mildare nivå. 

Jag hoppas att just du vill komma med och lyssna på oss! Jag ser väldigt mycket fram emot denhär föreläsningen, för den är så speciell för mig på många sätt. På grund av det osäkra läget med Coronan har vi valt att hålla hela föreläsningen via nätet. 

Kom ihåg att anmäla dig i god tid via länken nedan.
Vi ses den 8 september!

EIPS angesthantering och DBT 8.9.2021

Kommentarer

 • Lina 08/09/2021 11:22am (19 månader sen)

  Hej! Är det försent att anmäla sig idag? Vill väldigt gärna lyssna <3

  • Pamela Lundberg 09/09/2021 9:33am (19 månader sen)

   Oj nej, nu var jag inte alls inloggad på min blogg igår :( Annars hade jag kunnat skicka direktlänken. Men förhoppningsvis håller jag någon ny föreläsning senare, så vi kan försöka på nytt då!

 • Lina 08/09/2021 12:27pm (19 månader sen)

  Det går inte att anmäla sig som svensk. Man behövde ha finsk personbetäckning/nummer :/

  • Pamela Lundberg 09/09/2021 9:34am (19 månader sen)

   Jo, tyvärr. Jag fick ju som sagt direktlänken igår till föreläsningen, men jag var inte inloggad här alls. Förhoppningsvis kommer det fler chanser!

Skriv en kommentar