Bada Naken

tisdag 1 augusti 2017 - 22:35 | 0 Kommentarer

Jag är, i motsats till allmän utsago, inte 28 år gammal

 

 

Från och med idag är jag 26 år gammal. Fast det säger väl inte så mycket. Min fysiska ålder är bara en komponent av min riktiga ålder. Enligt en rad facebook test så är min musiksmak 50 år gammal, min humor 12, mina matpreferenser 33 och av medlemmarna i Hanson är jag mest lik Isaac.

Det där sista hör inte riktigt hit, men det kändes viktigt att få sagt på något sätt. Poängen är den att begreppet “ålder” är mycket mera komplext än siffran som står på ens facebook-profil.

Man hör ofta att folk känner sig disassocierade från sin ålder. Som att siffran inte alls representerar hur de känner sig. Ofta handlar det om att en inte känner sig så gammal som födelsedagskorten säger att man är.

Jag känner faktiskt lite tvärtom.

Jag är den sortens person som tycker om att sitta under ett träd och stirra en stund. Som helst vill att det är tyst vid morgonkaffet. Som stönar när hen sätter sig ner i en lägre stol. Här i vintras blev jag jätteglad när jag äntligen hittade ett par tofflor som inte var vadderade på insidan. 26 känns lite för ungt och coolt för mig faktiskt.

Det blev inget officiellt firande idag eftersom vi hade en liten sammankomst i helgen. Jag och Egon tog en båttur och åt lunch vid Pavis med mina föräldrar, men annars har det i det stora hela varit en helt vanlig tisdag. Det enda jag önskade mig när Linn kom hem var att vi skulle sätta hela familjen i bilen och ta ett kvällsdopp i havet.

Det var när jag och Egon plaskade på i vattnet som jag gjorde en liten observation, vilket senare resulterade i den här lilla strofen:

Stor eller liten, det kvitten
Om man badar i hav uti spritten
Har man en snopp
Tar det roliga stopp
När vattnet har nått upp till mitten

 

WhatsApp Image 2017 08 01 at 21.38.2

Kategorier:

Limericker Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.