unnamed 4

Det kittlar i min skinka

Skrivet av Paulina Peltomaa 21.02.2019 | 2 Kommentarer

 

HEJ och välkomna till min nya blogg! Eller ja, helt ny är den ju inte men flyttat, det har den gjort! Några kanske har läst min blogg tidigare men för er som inte vet så bloggade jag tidigare på en annan portal, men på sista tiden har jag känt hur motivationen för att skriva har dalat som ett höstlöv mot marken. Så jag tror att det här var precis det som behövdes, en liten flytt och omstart! Bloggen ser lite konstig ut för tillfället, det var lite strul med att flytta över alla inläggen från den tidigare bloggen. De ligger lite huller om buller och bilder fattas i flera av inläggen, men det ska fixas så småningom.

 

 

IMG 27500

 

Många av er har knappast den blekaste aning om vem jag är, så tänkte jag börja med att bjuda på fem helt onödiga fakta om mig själv, håll till godo. 
1. När någon smeker mig på kinden kittlar det till i en punkt på min vänstra skinka. Måste ju vara någon nerv-grej? Aldrig hört om något liknande haha.

 


2. Jag har onaturligt bra minne med datum. Hör jag ett datum, främst födelsedagar, så minns jag det resten av livet. Vi testade en gång och jag kan alla mina facebookvänners födelsedagar (Ok, förutom dem som aldrig haft sin födelsedag synlig på fb) totalt över 600! Plussa till några kändisar, släktingar, och ännu en hel del random folk jag inte känner men ändå minns... Det blir ganska många datum som finns lagrade i min till vetes normalstora hjärna. Det här är dessvärre min enda talang i livet och den är basically totalt meningslös. 

 


3. Jag älskar inte choklad. Tycker det är helt okej gott men får jag fritt välja godis eller smak så skulle jag aldrig köpa choklad i första hand. Tycker mig få så otroligt torr mun av det?! Får dricka en liter vatten för varje rad jag äter.

 


4. När jag gick på 2:an i lågstadiet hade vi friskrivning på modersmålstimmarna ibland. En kväll innan jag somnade kom jag på VÄRLDENS BÄSTA berättelse om en flamingo... bara för att nästa morgon ha glömt bort den nästan helt. Det här har etsat sig fast i mitt minne och jag kan inte komma över besvikelsen. Jag tror fortfarande, så här cirka 20 år senare, att den där berättelsen skulle ha blivit min break through och varje gång jag ser en flamingo svider det till lite ännu idag.

 


5. Jag tycker det är SÅ ansträngande att steka malet kött! Direkt ett "enkelt" recept kräver att steka malet kött räknas det inte längre som enkelt i min värld. Ändå äter jag det typ varje dag, men försöker att steka på förhand så det oftast finns färdigt. Drar en djuuuup suck alltid när jag märker att jag måste steka igen... 

Kommentarer

 • Marias Memoarer 21/02/2019 2:40pm (5 månader sen)

  Äntligen en till fellow som inte är överförtjust i choklad för att det är så sötsliskigt att man blir alldeles törstig! ???? Mörkchoklad och choklad med vissa fyllningar går bättre av nån anledning, men ren mjölkchoklad tycker jag är mest sliskigt bara ????

  • Paulina Peltomaa 22/02/2019 10:02am (5 månader sen)

   Jaa! Jag tycker också att alla "smaker" är helt samma, typ oreo, domino, pepparkaka och vad det nu finns... Känner bara 1% av den smaken och 99% chokladsmak :D

 • Sandra N 21/02/2019 5:00pm (5 månader sen)

  Vet du vad!! Det där med att det kittlar på vänstra skinkan (lite nedanför byxlinningen visst?) gäller mig också!! Men det är runt örat som mitt känsliga område finns :D

  • Paulina Peltomaa 22/02/2019 12:30pm (5 månader sen)

   Haha nej vad kul och konstigt på samma gång haha. Min "punk" som kittlar ligger precis mitt på skinkan :D

Skriv en kommentar