unnamed 4

Honesty is the best policy

Skrivet av Paulina Peltomaa 10.05.2019 | 1 Kommentarer

 

Hej alla! Idag är det fredag vilket betyder helg för mig. Alltså, jag är ledig på fredagar, likaså barnen. Just nu sover Alvar och Elsie spelar på sin Kurio-tab (vi gör ett nytt försök) och senare idag får vi besök av Sarah och Ted! Förr brukade jag alltid städa maniskt innan jag fick besök, speciellt om det var någon helt ny bekantskap som var på väg hit. Det var ett kännetecken på ifall jag kände mig bekväm med personen eller inte, om hemmet var i tiptop skick så var jag högst troligen bara nervös och obekväm. Nu skiter jag i det hehe. Det får de ut som det gör! Och med stökigt menar jag inte att sängen är obäddad och att det ligger lite kläder här och där. När det är stökigt hos oss så är det gamla matrester i hela köket, på köksskåp, golv och ibland t.o.m. på väggarna. Kan finnas en hög med upp till 5 roskpåsar på vår inglasade terass för att ingen har orkat gå med dem till soptunnan. Bykkorgen är så full att golvet svämmar över av skitiga kläder. Damm, sand, grus och hår på golven, antagligen går man härifrån med både sånt och gamla makaroner som fastnat under strumporna. WC-byttan vill man inte ens titta i och fönstren är fulla med kladdiga handavtryck. Vår dammsugarpåse stinker för att jag orkar inte sopa upp matrester skilt utan dammsuger oftast bara upp dem. För att inte tala om disken! Vi har världens minsta diskmaskin, och är allt för lata för att diska för hand. En helt vanlig dag får vi köra 3 maskiner. Okej, riktigt SÅ skitigt är det ju sällan men ni fattar. Så att, välkommen till oss Sarah haha. #fridayconfessions 

AfterlightImage 3

Den här veckan har gått ganska långsamt p.g.a. många orsaker, men främst för att jag har gått och väntat. På flera saker faktiskt, men en sak fick jag redan svar på och jag är superglad och faktiskt  förvånad. Jihuu. Men, mer om det senare. Idag har vi som sagt en playdate att se fram emot, imorgon ska jag träffa Karro och sedan... så vet jag inte. Eller ja just det, det är ju mors dag på söndag! Så ja, antar att det var den helgen då? Misha ska säkert lägga ut sin båt i något skede också. 

IMG 5532Hoppas på glassväder också!

IMG 5529

Kommentarer

  • H 12/05/2019 9:42am (4 månader sen)

    Låter som vårt hem för det mesta och det går bara att skylla på lathet, att det är tråkigt att städa och att energin inte så ofta finns för att hålla lägenheten i toppskick. Vi har inga barn heller. Jag skulle dock aldrig kunna tänka mig att ta hit någon då det ser ut så här så det är någonting jag borde träna på. För alla andras hem är ju inte perfekta hela tiden heller. Samtidigt så brukar jag bli lite extra motiverad till att städa då någon skall komma hit så det är ju bra.

    • Paulina Peltomaa 12/05/2019 9:41pm (4 månader sen)

      Nej alltså jag skulle aldrig i livet reagera på att någon annan har det stökigt hos sig, så jag tror och hoppas ju på att andra resonerar likadant haha.

Skriv en kommentar