unnamed 4

I'm back

Skrivet av Paulina Peltomaa 30.05.2019 | 1 Kommentarer

 

Jag är tillbaks! Första blogginlägget på hela veckan och det är redan torsdag. Men jag kom nämligen hem först sent igår kväll, har varit i både Åbo och H:fors. Tåget ner i måndags var försenat så det tog 7 hela timmar att ta sig till Åbo, blev nästan klaustrofobisk där på slutet, hatar känslan av att vara "fast" (t.ex. på ett tåg, ett flyg, eller på en färja) men fram kom jag i alla fall sist och slutligen. Vad jag gjorde där kan säkert många av er redan gissa, råkade i alla fall träffa Lotta, en gammal bekant från Jakobstad så vi har hängt och typ bondat under de här dagarna hehe, så kul! Sedan hann jag ju hänga med Mira i Helsingfors också, tyvärr var jag så sjukt trött att jag somnade redan runt 21:30 på tisdag. 

8A9160FD 6DEC 41D0 8491 BF3FB8C6BEF8

Nu är jag hemma i alla fall och här hade det gått bra. Barnen har ju varit på dagis som vanligt, fick faktiskt flera frågor om "pappa sköter barnen" haha, tänk att folk ännu frågar det. Man bara, nej han är nog bara hemma med våra barn och lever vårt vanliga liv. Annars har jag under de senaste dagarna känt en ganska stor obehagskänsla flera gånger. Blir ganska ångestfylld av stora städer, det är så otroligt mycket folk överallt och varannan mänska man möter tycks vara påverkad av nånting trots att klockan är 13 på en måndag. Jag vet att det är helt normalt i större städer, har ju själv bott där men tycker ändå det är så sorgligt. Skulle aldrig palla att bo så, varken i en lägenhet mitt i centrum eller att dagligen möta på en massa människor och intryck. Jag antar att man blir van, men ändå. Aldrig varit så glad över att bo i Jeppis förr haha. 

IMG 7668 1

Idag är Misha på jobb trots att det är en röd dag (företagarliv, yey) och jag är hemma med barnen. De har varit otroligt gnälliga idag om jag ska vara helt ärlig, men antar att det kanske är nån slags reaktion på att jag har varit borta i 3 dagar. Får se vad vi hittar på idag, mina föräldrar har åkt till Prag så vi får väl åtminstone åka till deras hus och rasta hunden. Annars så lyssnade jag på ett poddavsnitt i tåget, och inte vilket som helst utan det råkar faktiskt vara den enda podden jag lyssnar på. Nämligen Två blondiner och ingen tiger! Tips.

Kommentarer

  • Linn 31/05/2019 10:33pm (3 månader sen)

    "Vad jag gjorde där kan många av er redan gissa". Inte jag. Berätta! (Oom du vill) *nyfiken* :)

Skriv en kommentar