unnamed 4

Jag har ju faktiskt en son också

Skrivet av Paulina Peltomaa 08.07.2019 | 0 Kommentarer

 

Välkommen måndag! Den här dagen har varit den bästa på en stund. Inte för att vi har gjort något speciellt, men för att Elsie äntligen börjar bli sig själv igen. Läkaren hade informerat om att när man behandlar en lunginflammation blir det ofta sämre innan det vänder till det bättre, och jaa det har vi minsann märkt av... Men idag tror jag det äntligen har vänt (knack knack), efter hittills 3 doser antibiotika. Vi har verkligen tagit in förlorad tid och lekt ute, besökt tre olika affärer, varit på café och till en park. Igår knackade det på och mamma och pappa klampade in med en (enorm) ny TV åt oss. Så random men så typiskt dem. Vår gamla var verkligen... liten, så det var en välbehövlig uppdatering, känns så futuristiskt att ha en TV med Netflix och Youtube nu, haha.

 

3C3C53B1 6183 4016 94AA 1B841C498090Just nu är jag ensam hemma,
Misha är på någon jobbresa och kommer hem imorgon. Jag tänkte äta lite chips och titta på Stranger Things! I övermorgon har vi en fyraåring i huset och även kalas. Ska göra ett samarbete via Instagram som jag ser fram emot, Elsie kommer att bli sååå glad. Om du är intresserad av att följa min och vår vardag mer så rekommenderar jag dig att följa mig på Instagram. @Paulima heter jag där, samma som på bloggen! Det blir lite omotiverad uppdatering här just nu, tror att det kan vara roligare att följa med i bild/filmformat. 


Anyway. Skrev ju tidigare att jag skulle blogga mindre om Elsie,
men nu blev det ju inte riktigt så... heh. Jag har ju faktiskt en son också. Det känns som att jag inte fokuserat på Alvar alls här på bloggen, det har jag ju ingen skyldighet till att göra heller men det är ju roligt att ha som minne för mig själv. Är inte speciellt aktiv med att fylla i "Mina första år" böckerna, host. Mitt nästa inlägg ska handla om honom och hur han är i dag, vår kille på 1,5 år! Det känns onekligen som att andra barnet lätt hamnar i skuggan av den förstfödde. Det är inte en eller två gånger någon jag har småpratat med har sagt något i stil med "Hur är det med Elsie och... vad hette er andra?" eller "Hur var det nu, hade ni fått en flicka till eller en pojke?" T.o.m. semi-nära släktingar kommer inte ens ihåg hans namn!! Misha har upplevt samma under hela sin uppväxt (han har en storasyster) men jag som själv är förstfödd med en lillebror har ingen aning om hur det är... Nåja, här hemma är det ju inte så, och det är ju huvudsaken. 


26FA45F5 E52A 465B 9D3F 24520FDD67F5IMG 0842IMG 0904IMG 0708

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar