unnamed 4

Lite sömn och mycket snor

Skrivet av Paulina Peltomaa 14.05.2019 | 1 Kommentarer

 
God kväll gott folk. Idag är jag TRÖTT. Det blev faktiskt ännu en hemmadag för mig och ett av barnen, suck. Alvar har varit vaken i princip hela natten, han är så förkyld. Jag har tidigare aldrig riktigt förstått folk som tycker det känns jobbigt att stanna hemma med sjukt barn, men nu har jag nog ändrat uppfattning. Får faktiskt lite ångest över att behöva vara hemma så pass mycket som det faktiskt har blivit nu, sedan jag började jobba mer. Men vad kan man liksom? Misha jobbar ju med företag, och är ofta ensam på plats så i jämförelse med mig har han väldigt svårt att vabba. Stannar han hemma ens en dag så hopar sig arbetet och han hamnar att jobba långa dagar och t.o.m. helger för att hinna ikapp med beställningar etc. Många som jobbar med eget känner säkert igen sig.

Men som Elsies dagistant sade, nu slarvar vi hem baciller från tre olika avdelningar... Risken för att nåt av barnen (eller jag själv) faller offer för någon smitta är ju rätt så stor, tyvärr. Nu hade vi ju dessutom Alvars tandolycka och en massa extra spring som det medförde. Tycker ni det känns jobbigt att sjukanmäla er, eller ofta bli tvungen stanna hemma med sjukt barn? 

 

IMG 58479Lilla gubbisen som varit förkyld flera gånger i år redan.


Det blev en kort uppdatering idag. Ska snart gå och lägga mig och hoppas på en bättre natt! Ännu imorgon stannar vi hemma, och hoppas att vi sedan slipper allt elände som heter förkylning och kan dra slutspurten nu innan sommarlovet börjar. Nästa vecka gifter sig en av mina bästa vänner!!! Hur sjukt coolt och vuxet är inte det. Ha det bra alla, vi hörs snart igen! 

 

Kommentarer

  • J 14/05/2019 9:15pm (2 månader sen)

    Vad jobbar du med? :)

    • Paulina Peltomaa 14/05/2019 9:24pm (2 månader sen)

      Jag jobbar inom småbarnspedagogiken!

Skriv en kommentar