unnamed 4

Lördag igen

Skrivet av Paulina Peltomaa 04.05.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:


God kväll. Jag är ensam hemma just nu, eller barnen förstås men dom sover ju. Ska gå och lägga mig snart men tänkte kika in här först. Imorgon är det redan söndag, tänk det. Den här helgen har varit rätt tråkig faktiskt, vi har inte gjort nånting men vädret är nog det som är den absolut största boven. Jag brukar annars inte bry mig så mycket om takatalvi, den kommer ju varje år liksom. Men nu hade jag faktiskt packat bort alla vinterkläder redan och nu är heeela vår gård täckt med snö. Nu är det ju på plus igen men snön har smällt från alla grannars gårdar men inte vår?? Blä.

3CF5AB48 B834 4380 94EB 5B37ADAE2D8C

Den här hårklämman köpte jag idag. Så här brukar jag ju annars gå omkring hemma, med en stor svart klämma i håret, tycker det är fint men mera som en "hemmafrisyr" om ni fattar vad jag menar. Samma var det ju med scrunchies några år tillbaks, de var liksom en hemmagrej som mjukisbyxor, men så plötsligt blev det populärt igen. Tycker det är kul i alla fall, att man liksom kan ha slarviga hemmafrisyrer också till fest! Nu ska jag ju inte på någon fest idag men ändå.

27A9385A A14C 4B31 A43E 071D2F2546F9

Ja, det var väl ungefär det jag har att komma med just nu. Snart ska jag sova och hoppas på en bra natt och att få vakna upp till en grön gård imorgon igen. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar