unnamed 4

Saker jag aldrig gör

Skrivet av Paulina Peltomaa 02.07.2019 | 2 Kommentarer

 

Deltar i tävlingar.

Inte skraplotter, lotto eller tävlingar på Instagram eller Facebook. Vinner ändå aldrig! På riktigt, jag har aldrig vunnit och bara vet att jag inte är "en sådan som vinner". Okej, någon enstaka gång kan jag tagga någon vän i någon tävling på FB, men det är ytterst sällan. 

 

Dricker kaffe efter kl 18.

Gör jag det kan jag säga tack och hej till nattsömnen. Klockan 18 är absolut senast då jag kan dricka en kaffekopp, och då gör jag det  oftast också, men aldrig senare än så. 

 

Går ut o-fixad.

På krogen alltså. Eller ut och äta, menar alltså inte att jag inte går till parken osminkad, haha. Måste nog alltid sminka mig och välja lite finare kläder när jag ska ut på något lite "mer".

 

Äter biffar.

Skulle nog klara av att bli vegetarian ganska så lätt tror jag. Det jag äter i köttväg är kyckling, MALET kött och fisk (men egentligen bara lax, tonfisk och fiskpinnar) Har aldrig i livet ätit någon innerfilé eller motsvarande. Tycker kött är ganska äckligt och vill helst att det ska vara så låg köttprocent som möjligt i mina grillkorvar. Mjölkorv kallar Misha det för.


Äter tårta!

 Gräddtårta alltså. HATAR det! Bara tanken av tårtbotten som doppas i eller penslas med saft för att bli fuktigt... BLÄ

 

8DCB3DB3 79DF 44AB A641 6637E6ECED99

 

Tankar för mer än 20€ åt gången

Det här haatar min kära sambo, haha. Och först när jag skrev aldrig tänkte jag men, nog måste jag ju NÅGON GÅNG tanka för mer än så? Men nej, kommer faktiskt inte på en enda gång jag skulle ha gjort det de senaste åren.

 

Äter helt random tider.

Förstår mig inte på folk som äter lite nu som då. Brunch ibland, lunch ibland, middag allt mellan kl. 16 och 19. Nej, jag äter i stort sett samma tider varje dag, annars blir jag galen! Jag äter alltid lunch 11-12 tiden och alltid middag 16-17 tiden. Punkt. 

 

Laddar upp en helt oredigerad bild i mitt flöde.

99,9% av gånger redigerar jag bilden i Lightroom först. Det känns liksom som att bilden inte når sitt fulla potential innan man gör det.

 

Har en some-fri dag.

Det känns kanske lite sorgligt att säga det, men jag minns faktiskt inte när jag skulle ha haft en helt some-fri dag. Kanske på BB när Elsie föddes? Har dock minskat på telefontiden och följer noga med varje dag hur mycket tid jag spenderar med näsan i skärmen. 3 timmar per dag är min gräns! 

 

Lyssnar på prat i radio.

Och väldigt, väldigt sällan på poddar heller. Musik eller inget! Klarar inte av att lyssna på när andra har en konversation utan att själv kunna flika in och vara med. Tycker det bara är otroligt enerverande. 

unnamed 24

 

Kommentarer

  • Tia 05/07/2019 10:47am (3 månader sen)

    Här är också en som väldigt sällan lyssnar på prat/snack (poddsnack) på radion. Förutom vissa Yle vega sommarprat då.

    Och håller med; de ska vara "mjölkorv" inte köttkorv de få gånger ja överhuvudtaget äter korv.

  • Danielas Dagbok 05/07/2019 4:00pm (3 månader sen)

    Alltså gräddtårta - VÄRST.

Skriv en kommentar