unnamed 4

Saker jag inte förstår mig på

Skrivet av Paulina Peltomaa 05.02.2019 | 7 Kommentarer

 

Hål i öronen på babysar eller riktigt små barn. Alltså bara rent praktiskt, how? Skulle vi ha låtit ta hål på Elsies öron som baby, eller fast vi skulle vi göra det idag (hon är 3,5 år) skulle hon peta, peta och peta lite till. Finns inte en mikroskopisk chans att de skulle få vara ifred. Hon skulle dra i dem tills de lossnar eller värre. Vad ÄR det för konstiga bebisar som kan låta örhängen vara ifred?

 

Att åka på solsemester när man redan bor i värmen. Ok, ska kanske inte uttala mig egentligen eftersom jag inte har någon personlig erfarenhet. Men jag följer en typ på instagram som bor i Dubai, och hon går an och an om hur skööönt det är att ha 30 plusgrader och sol året om och de verkar hänga på stranden eller vid poolen varendaste dag. Men ibland åker de ändå till andra länder på solsemestrar och det ser... exakt likadant ut som då hon lägger upp videoklipp från vardagen förutom att de bor på hotell

 

unnamed 4

Vi fatilappar får nöja oss med Larsmosjön

 

 

Att medvetet bära fula kläder. Det värsta: onaturligt vackra människor som klär sig i fula kläder för att göra nån slags fashion statement? WHY? Vilket slöseri med bra gener att gömma sig under fula plagg.

 

hbz bella hadid 0209 splash 1518193690

Why?

 

Följande fenomen på Facebook-loppis: 1. Folk som säljer eller köper småsaker för 1-2€. HUR orkar man arrangera tid och plats med köpare för att sälja typ en tavelram för 2€? 2. Folk som ställer sig i "Kö" på typ 12:e plats. Höjden av optimism.

 

Bodybuilding. I alla former. Alltså det måste ju vara samma som med extremt plastikopererade människor, man blir blind till sist. I'm so sorry mate men var ÄR det för tumörer du har under armarna? Inte nice.

 

unnamed 5

 

Extremt konstiga namn på barn. Alltså folk som tycker att deras barn är så sjukt speciellt att det inte finns ett enda färdigt namn i hela världen som är tillräckligt bra, så man måste hitta på ett eget. Och att sedan skryta för att det SÅ kova att barnet är det enda i hela Finland med detta namn. Vissa namn känns det på riktigt som att föräldrarna suttit ner framför tangentbordet, blundat och tryckt på 5 bokstäver och sedan komponerat ihop ett namn utgående från dem. Sorry, men fattar ej. Tycker det är så mycket coolare att bara heta Johan än typ Amadaminius.

Kommentarer

 • paulima ()

  Hahaha, fungerande ???? För att int prata om barnloppisar "Body storlek 74, fläck på bröstet, 50 cent eller bjud"

 • paulima ()

  Great minds think alike ????

 • paulima ()

  Haha, du får nog sälja många urtvättade bodys då ????

 • Caroline ()

  Alltså haha det här skulle kunna vara min lista, har typ tänkt exakt allt det här ???? och det där med facebook, jag såg en gång en som sålde en gammal (men fungerande!) osthyvel för 50 cent... whyy?? Och namnen ja...

 • Karolinas kaos ()

  Alltså hahah skrattar högt, bodybuildingen, loppisegrejen och namngrejen är saker som jag literally har sagt EXAKT samma saker om

 • Danielas Dagbok ()

  Har funderat på typ EXAKT alla punkter på denna lista ???? ????

 • Sarahojala ()

  Men om man säljer många urtvätta bodys för 1-2€ styck kan man tillsist få ihop en bra summa med pengar och unna sej nåt, tex. En ny tatuering eller två ???? ????

Skriv en kommentar