unnamed 4

Söndagstankar vol. 8750

Skrivet av Paulina Peltomaa 30.06.2019 | 0 Kommentarer

 

- Så typiskt, just när jag skriver ett inlägg om hur levande Elsie är så blir hon sjuk. Precis som när jag skrev om hur lugnt livet var, och så faller Alvar rakt framför ögonen på mig... Elsie hade stegring igår kväll, men i morse hade hon bara 36,3. Hon lekte och höll på hela dagen men på eftermiddagen, när mamma sa att hon inte hade orkat äta upp hela sin glass när de var på stan, så blev jag fundersam. Nå, hon hade 38,8 när jag mätte! Så där ser ni, trots att hon har nästan 40 graders feber så leker hon på tappert. Hon har hostat lite, men mest klagat på att hon har så ont i magen? Läste på en facebook-grupp att det just nu cirkulerar ett virus som ska orsaka magont hos barn? Åh, får så ångest när något händer med barnen. Det kan vara den minsta grejen och jag blir så orolig. 

 

- Och på tal om, jag blir inte klok på Alvars eksem! Han har utslag i knä- och armvecken och de blir inte bättre trots att vi testat på alla krämer som finns, typ. Har försökt få en tid till en barnläkare i över en månad nu, men det tidigaste de kunde erbjuda var i mitten av juli. Hade tänkt ta upp det när han ska på sin 1,5 års kontroll i sommar men det fick jag veta att blir först på sena hösten, då är han ju nästan 2 år redan... suck. Och med Elsie har jag inte varit till rådgivningen på två år?! När hon hade treårskontroll ifjol så jobbade jag, så hon var där med Misha och Alvar. 

 

- Imorgon är det juli. Herregud, jag börjar jobba om en månad! Inget gör mig så gloomy som doften av augusti och de första mörka nätterna. Bara tanken av det får mig så melankolisk, snart kommer hösten, mörkret, snön, vintern, julen och så våren igen. Tiden väntar inte, det här är livet, det händer och vi följer bara med. Ja, ni hör ju... 

 

- På tal om något mer världsligt så är jag så otroligt trött på min header. Alltså, jag gillar den men det SNÖAR ju på den och ute är det juni. Därav känns den ute. Så om det finns någon trevlig typ där ute som vill fota en bild som jag kan göra en ny header av, slide into my DM's. (haha, "EN" bild yeah yeah...)


- Jag är inne i en riktig grubblarperiod just nu. Jag är ju en grubblare, det är ju mer eller mindre min identitet. Men de kommer och går mina perioder eller vad man nu ska kalla det, men nu är jag riktigt inne i min egen lilla grumliga bubbla. Mina känslor går upp och ner och jag tänker extra mycket på minsta lilla grej. Känner hela tiden efter hur det känns. Nu blev ju den här kvällen dessutom ganska mörk och nästan lite höstig, och direkt skenar mina tankar iväg. Hatar att jag påverkas så mycket av vädret och min omgivning. Herregud om det känns så här i juni, hur ska det då bli i november. 

 

unnamed 23
Vi kan avsluta med en bild på mig och några av mina rea-fynd. Klänningen och väskan, ta-daa!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar