unnamed 4

Tallinn haul

Skrivet av Paulina Peltomaa 16.04.2019 | 0 Kommentarer

 

Ni var ganska många som ville se vad jag köpte på vår miniresa, så nu tänkte jag visa upp det! En liten Tallinn haul. Tycker det är roligare att se kläder PÅ folk istället för bara en bild på typ en tröja, så det fick bli så. Här kommer bilder på allt jag shoppade i helgen.

 

IMG 4482IMG 4613

Först ut är smink. Läppenna och fixing spray från MAC, en (fake) tangle teezer, en mini-ögonskuggspalett, en mascara (använder ju bara på undre fransarna men eftersom jag fick ögoninflammation var jag ju tvungen att köpa en ny!) och det bästa, en contouringpalett från Urban Decay. 

 

 

AfterlightImage 2

Så vidare till kläder. Denna jumpsuit är nog min favoritgrej, provade inte ens den innan jag köpte men den satt superbra! Från Bershka. 

 

haul 2

Next up är den här toppen. Vit och fin, vad annat kan man säga förutom vart fan ska man riktigt lägga händerna när någon fotar? *smeker mina lår* Aaah fattar inte, haha. Nåja, man ser ju toppen i alla fall och det är ju huvudsaken! Den är förresten från New Yorker. 

 

IMG 4826

En svartgrå stickad tröja från Mango och ett par mönstrade leggings från New Yorker. 

 IMG 4851

Okej weird pose alert. Köpte dessa leggings och ville liksom visa att de har fickor där bak och inte är som leggings-leggings så man måste täcka över röven med en lång tröja. De är ändå gjorda i tjockt stretchmaterial så de är sköna. Tröjan är samma som på bilden ovan! Från New Yorker. 

 

IMG 4644

En svart stickad tröja, lite kortare modell. (Ser nu att det har fastnat lite skit på den från min jacka men oh well...) Från Bersha

 haul4

Och sist ut är denna tröja/topp/blus/whatever. Tycker den är så fin! Allt annat jag köpte var ganska typiska jag-plagg, men den här var kanske lite otippad ändå. The wild card from Eesti.  

 

Så, det var det. Tror jag i alla fall, kan ju faktiskt visa sig att jag glömt nånting. Förutom allt det här köpte jag förstås massor med mat, estniskt balsam och lite underkläder. Och godis! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar