sevendaysxbernys

Staycation i Helsingfors

Skrivet av Caroline Högnäs 17.02.2021 | 3 kommentar(er)

Kategorier:
Foto 2021 02 13 18 24 03

I fredags frågade Henkka om jag vill ha en överraskning nu eller imorgon

Läs hela inlägget

En tjejweekend i Stockholm

Skrivet av Caroline Högnäs 24.09.2019

Stockholm weekend

Okej sorry, ni hann säkert redan tänka att jaha, så där länge orkade hon blogga denna gång. Men låt mig säga att nej, så enkelt ger jag inte upp.

Läs hela inlägget

5 dagar i min favoritstad: Madrid!

Skrivet av Caroline Högnäs 09.08.2019 | 5 kommentar(er)

Madrid 18

Här har det igen ekat tomt i en veckas tid. Orsak: jag tog 100% semester i några dagar och åkte iväg till min absoluta favoritstad Madrid, tillsammans med Henkka.

Läs hela inlägget

En helg i Köpenhamn

Skrivet av Caroline Högnäs 11.06.2019 | 2 kommentar(er)

Kopenhamn 7

Nu har det igen hunnit gå en vecka sedan jag skrev något här. En delorsak till detta är att jag har varit ute på vift igen under helgen - denna gång i Köpenhamn.

Läs hela inlägget

En helg i Linköping

Skrivet av Caroline Högnäs 18.03.2019

Kategorier:
MJHO1853

Det har varit tyst här under helgen. Detta på grund av att jag varit på en weekend-resa till Linköping och hälsat på min vän Jonna och hennes pojkvän Alexander. Det var verkligen en så lyckad helg! Linköping är en väldigt mysig stad och det var så kul att få tillbringa en hel helg med en bästa kompis. Inga måsten; bara prata, äta god mat, shoppa, dricka vin, diskutera, skratta och lite gråta, äta lite mer god mat. Och så vidare. Ah ni hör ju själva, kan ju inte gå fel.

Läs hela inlägget

Jag som resenär och lite mera Mexiko

Skrivet av Caroline Högnäs 02.02.2019

Kategorier:
Mexico pool 2

Idag har jag packat upp min resväska som jag hade med mig till Mexiko, och sista tvätten snurrar som bäst. Jaaaaa, jag vet, det har gått en vecka sedan vi kom hem. Men jag är verkligen sämst på att packa upp. Hatar det. Det blir så definitivt att resan är slut på något sätt. Sommarkläderna åker tillbaka längst in i klädskåpet med vetskapen om att det är länge tills man får bära dem igen. Och ja, så är jag lite lat också och att tvätta, hänga upp och vika kläder hör till de hushållssysslor jag gillar absolut minst.

Läs hela inlägget

Borta bra men...

Skrivet av Caroline Högnäs 28.01.2019 | 1 kommentar(er)

Mexico Tulum

Nu är vi hemma igen.

Läs hela inlägget