header14

ANGÅENDE STUDENTEN

Skrivet av Ronja Strömvall 11.01.2017 | 1 Kommentarer

Hej kära vän! Mår du bra?

Det har blivit en rivstart för min del i skolan nu efter jullovet. Preppkurserna är i full gång inför studentskrivnigarna och jag har gjort upp ett läs schema så jag ska hänga med! I vår kommer jag alltså skriva modda, hälsokunskap, finska och engelska. Idag bestämde jag och Becca att träffas varje onsdag tills det är dags för hälsokunskaps skrivningarna. Eftersom vi båda ska skriva det beslöt vi oss för att mötas en gång i veckan, förhöra varandra, och gå igenom de kapitel vi läst dittills. En bra idé om du frågar mig!

 

PicMonkey Collage2

 

Det är sjukt när vi i skolan pratar om att det är ynka 3,5 vecka kvar tills penkkis, abikryssningen och läslovet. Alltså seriöst, vart i hela friden har min gymnasietid tagit vägen? Nyss slutade jag högstadiet, och nu slutar jag gymnasiet. Det är inte någon vits att ens försöka hänga med i livstempot. Det går ändå alldeles för fort just nu! Både på gott och ont.

Det finns ingenting jag längtar mer till än den 3.6. Dagen då jag och så många av mina fantastiska vänner tar studenten. Det motiverar mig, och kommer bli en sån otrolig belöning för allt hårt slit jag har framför mig inom den närmaste tiden! I slutändan kommer det vara värt det, så måste man försöka tänka. Har du studenten framför dig? Vad ska du skriva i så fall? Det vore intressant att få veta. Nu gäller det bara att fortsätta kämpa på. Heja oss!

Kommentarer

  • Emmi 11/01/2017 8:50pm (6 år sen)

    Ja, det har verkligen gått så sjukt fort! Jag skriver biologi, modda, engelska, matte och tyska, så har en del läsande framför mig också.. Kämpa på! :)

    • Ronja Strömvall 11/01/2017 11:03pm (6 år sen)

      Alltså visst går det?! Så himla fort. Okej, intressant! Men bra val av ämnen :) Hoppas verkligen det går bra för oss båda! Tack desamma!

Skriv en kommentar