header14

ÄR SOMMAREN FÖRBI OCH HÖSTEN HÄR?

Skrivet av Ronja Strömvall 02.08.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Är det lagligt att erkänna att jag redan har börjat längta efter hösten? Nu sa jag det. Det är något med det här vädret. Vill inte tro att sommaren redan är förbi efter endast två veckor med ordentlig sommarvärme. Hoppas i alla fall att hösten blir varm och skön istället för rå och kall om det här är den sommar vi fått. Jag fyller 21 år den 31:a augusti. 21?!?!?! Hur som helst önskar jag att det kring det datumet vore värmebölja. Jag har funderat på att ordna en födelsedagsfest där vi skulle behöva ha möjlighet att vara utomhus. Inget är ändå spikat eftersom vädret såklart har en jättestor påverkan om en fest ska vara utomhus. Det ser inte ljust ut direkt.

LLL

Det jag längtar sönder efter just nu är alla sysslor som enligt mig hör hösten till. Du tycker säkert jag är knäpp som pratar om hösten redan i början av augusti. Jag själv ser ju augusti som en självklar sommarmånad. Speciellt eftersom jag sagt att jag alltid fyller på sommaren. Absolut inte på hösten. Men nu kan jag inget åt mina höstkänslor.

OOO

Varken jag eller Simon har varit i vår lägenhet desto mer. Vi har bara varit in och svängt några gånger. Lämnat av saker och tagit med oss nya. Lägenheten har inte blivit städad sedan i våras. Det bara kliar i mina fingrar när jag skriver det här. Vill åka hem på en gång och börja röja, städa, gå igenom källaren, skåp och lådor. Torka ur alla köksskåp. Städa kylskåpet och gå igenom badrumsskåpet. Mamma och jag ska ha loppisbord i september så jag och Simon ska gå igenom alla våra kläder för alla säsonger och se vad vi vill spara och vad vi inte längre använder eller behöver. Du som följt min blogg ett tag vet att jag är en rutinmänniska. Jag behöver rutiner för att må bra i längden. Jag är SÅ pepp på att komma in i mina träningsrutiner igen efter en sommar med mindre träning. Kan inte vänta tills den dag då jag stiger in på Wasa Sports Club igen. Världens bästa gym <3

Är det för tidigt att ställa in sig på höstmode? Tror du sommaren kommer komma tillbaka?

 

Kommentarer

 • Lina 02/08/2019 5:36pm (4 år sen)

  Önskar verkligen att värmen skulle ha hållit i sig 1 vecka till, kände inte att jag fick ut allt av denna sommar! MEN dock är jag hur taggad som helst på det du också nämnde, rutiner och träning! ????????

  • Ronja Strömvall 04/08/2019 1:04pm (4 år sen)

   Håller heeelt med dig! Helst skulle man ju vilja att värmen håller i sig till september, men man måste se det positiva i situationen! Rutiner och träning <33 Vi ska träna sönder WSC!!

  • Buy Cialis 05/02/2020 11:27pm (3 år sen)

   Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for supplying these details.

Skriv en kommentar