header14

ÅRE i bilder

Skrivet av ronjjas 03.03.2014

Kategorier:
(Rebeccas bild)


(Rebeccas bild)


(Wilmas bild)


(Rebeccas bild)

Så, här hade ni de flesta av mina kamera/telefon bilder. Som jag skrev tidigare var det en grym toppen resa tillsammans med fina människor! (Speciellt Wilma o Rebecca). Lärde ännu känna Nora, vars blogg ni kan läsa här. Hon var en riktigt trevlig person, o sov tillsammans med oss 3 i ett rum. Fick skratta varannan minut ungefär, så roligt hade vi! Jag såg det andra norrskenet i hela mitt liv, samt ett stjärnfall (vilket jag tyckte var väldigt coolt ;)) under resan. 

Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga! Men jag kan ju trots allt inget annat än att längta tillbaka lite. Det var så härligt o avkopplande. Att bara få komma iväg några dagar från allt & alla med 2 underbara vänner!

Tack ÅRE 2014ÅRE 2014

Skrivet av ronjjas 01.03.2014

Kategorier:
Nu är jag hemma från det absolut bästa sportlovet i hela mitt liv! Hade så grymt kul de 6 dagarna jag spenderade i Åre tillsammans med vänner. Ett speciellt stort tack säger jag till världens 2 bästa Wilma & Rebecca❤ Vi (åtminstone jag) har fått så otroligt roliga o galna minnen därifrån, som jag inte kommer glömma förrän jag blir dement! Jag har inte ännu gått igenom o redigerat bilderna från resan, men jag fixade ihop en kort video till er, som ni får se på tills jag lägger upp bilder. Kram