header14

ATT PIFFA TILL

Skrivet av Ronja Strömvall 28.10.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Igår lovade jag fler bilder. Vet du vad som hände? Jo, vi knäppte två ynka bilder under hela vår vistelse i Umeå. Vi hade fullt upp med att strosa omkring.

På andra sidan Kvarken snöade det för fulla muggar. Mysigt! Får jag säga att det pirrade till i magen av liiiite julfiilis (i oktober!)?

 

WhatsApp Image 2018 10 28 at 20

 

Efter att ha shoppat på Ginatricot och Granit gick vi till Espresso House för att värma oss. Det var så otroligt kallt!

De flesta butiker Simon skulle ha velat besöka låg 2-4 km utanför stan vilket var jättesynd. Det borde vi ha kollat upp på förhand! Nu vet vi det till nästa gång i alla fall!

 

WhatsApp Image 2018 10 28 at 202

 

Idag har vi varit hemhem på brunch och sedan åkte jag och mamma via Stenhaga för att inhandla lite småsaker till lägenheten. Med mig hem fick jag en vit kruka som jag ska ersätta en gammal lerkruka med, nya kuddfodral till soffan samt ett sängöverkast som vi saknat i några månader.

Jag älskar att piffa till här hemma. Bara nya kuddfodral kan ge en helt ny känsla! Har redan börjat kolla in julpynt och julinredning för i år. Mycket har jag sen ifjol, men det är alltid roligt (och farligt) att se det nya som kommit in!

Det är bara några små saker (tavlor, spegel, hylla mm) som ska upp här hemma. Sedan är allt klart! Då ska jag visa dig hur vi bor! Vi trivs så bra, trots att det är väldigt litet!

Hoppas du haft en skön helg! <3

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar