header14

ATT SPRINGA

Skrivet av Ronja Strömvall 12.04.2016 | 0 Kommentarer

Hej min fina! Idag tänkte jag skriva lite om löpning. Blir så taggad på att springa och röra på mig utomhus när vädret är kanon, vilket det verkligen varit de senaste dagarna! Du som följt bloggen ett tag vet hur mycket vädret påverkar mig. Fint Väder = Glad & Pigg Ronja - Dåligt Väder = Arg & Trött Ronja.

 

WP93 df30c img 6436

 

Nåja åter till löpningen. Idag när jag var på lenkki sprang jag längre än jag brukar och det gjorde mig verkligen glad. Jag sprang på en sågspånsbana nära mig, där ett varv är ca.2km. Eftersom det är varv, är det lätt att ge upp efter att man sprungit ett varv (vare sig det är ditt första eller fjärde). När jag springer blir det oftast 4-5 km. Ju kortare jag springer desto hårdare, och när jag springer längre, tar jag det lite lugnare. 

Idag hade jag bestämt mig för att springa 3 varv runt, vilket motsvarar 6km + vägen dit och hem som tillsammans blev 7km. Och vet du vad? Jag lyckades!! I vissas öron kan detta låta jätte kort, men för mig var det en vinst!

Förr tyckte jag inte alls om att spinga, utan jag föredrog gym träning. Nu har jag märkt att jag tar ut mig mer på mina löprundor än i gymmet, och så är det perfekt då man kan träna + få frisk luft samtidigt! Dock skulle jag tröttna på att bara springa. Det absolut bästa är ju att kombinera dem båda. Och visst tar jag också ut mig då jag styrketränar, men på ett annat sätt!

 

Fick igår en fråga just gällande träning, som jag kommer besvara i ett skillt inlägg så fort jag hinner! :)

 

Hoppas vädret och de bara vägarna motiverar fler än bara mig att ta sig ut. Om inte på lenkki, så ta dig en promenad. Bara det gör mycket! KRAM❤️

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar