header14

BABYNAMN, NIKON D7500 OCH NÄRHET

Skrivet av Ronja Strömvall 06.05.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej fina du! Hela förmiddagen tillbringade jag hos Jennie i hennes och hennes pojkväns nya, fina lägenhet! Den var så fräsch och hade så fina basfärger. När vi pladdrat färdigt om allt ifrån barn, babynamn, studier, framtiden och livet åkte jag och veckohandlade med Simon. Innan vi åkte hem körde vi via Studio Fotocenter för att se deras kamerautbud.

Kamera funderingar

Jag går fortfarande och funderar på vilken kamera jag ska köpa. Efter att ha läst på lite mer och gått igenom era kommentarer lutar det nu mot en Nikon D7500 och ett 17-55 mm f/2.8 objektiv. Det sista exemplaret av den kameran hade just blivit köpt. De får in fler under nästa vecka så då skulle de höra av sig. Är så taggad på en ny kamera trots att det kommer svida i plånboken!

Kamera funderingar

För tillfället sitter jag i soffan med datorn i famnen och skriver till dig medan det regnar på andra sidan fönstret. Mette ligger tätt, tätt intill mig och sover. Det gör hon alltid. Hon vill vara så nära, så nära det bara går. Hon är så mysig. Vem kunde tro att det kan finnas så mycket personlighet i en liten hund <3

 

Kommentarer

 • Anders 07/05/2019 3:53pm (3 år sen)

  Vad tar dom för kamerahuset?
  Hittade d7500 på cyberphoto för 9990.
  Står att det är bulkförpackat, men nytt med alla garantier.
  Billigaste jag hittat. Tänkte bara berätta det.

  • Ronja Strömvall 08/05/2019 10:28am (3 år sen)

   Hej! Om jag minns rätt kostade den 1090€. Tack, ska kolla in den där :)

Skriv en kommentar