header14

BÄSTA TIDEN PÅ ÅRET

Skrivet av Ronja Strömvall 30.05.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hoppas du njuter av dagen! Här hemma har vi 12 grader och strålande sol. Älskar det! Den här tiden på året är nog den bästa. Vädret är helt perfekt, man är taggad, förväntansfull och lycklig över att skolan snart slutar, det blir varmt och man har heela sommaren framför sig!

Började dagen med en timmes powerwalk. Var bara tvungen att ta mig ut då vädret var så härligt!

 

IMG 9359

IMG 9360

 

Brunchen igår blev så, så lyckad! Jennie kom redan halv 10 för att hjälpa mig ställa i ordning allt, medan Ebba, Johanna, Karro och Amanda kom vid 11. Efter någon timme anslöt sig även Becca, då hennes jobbpass slutade. Jag njöt av varje sekund. Det var så roligt att få plöja igenom det senaste. Bland annat hade en del varit på resa, andra hade varit på inträdesprov och så pratade vi om framtiden, och framtidsplaner. Om hur allting kommer förändras efter i år. Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att just dessa flickor började i samma klass som mig i gymnasiet. Ni är guldvärda!

 

IMG 5

 

Igår eftermiddag var jag till Natalia vid Comfort Salon för att fixa mina naglar inför studenten. Det blev en fin nude/ljusrosa färg både på händerna och på fötterna. Hon visade mig även en BB creme som är menad för hela kroppen, och ger en fin brun nyans. Ju fler gånger du smörjer in dig, desto mörkare blir du. Tips till dig som vill vara brun och fräsch inför studenten!

 

PicMonkey Image3

 

Som bäst väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan åka in till stan på ärenden. Hoppas du har en strålande tisdag, och njuter av att det snaaart är sommarlov! Kram❤️

 

 

Kommentarer

  • Anna 05/06/2017 2:27pm (6 år sen)

    Har ni helt slutat med söndagssnack eller kommer ni att börja igen? Gillade verkligen podden så skulle vara kul om ni började på nytt!

    • Ronja Strömvall 05/06/2017 2:37pm (6 år sen)

      Hej Anna! Nej, vi har verkligen inte slutat med Söndagssnack, vi har bara haft paus. Imorgon ska vi troligtvis spela in ett avsnitt som släpps på söndag! Vad roligt att du tycker om den, kraam <3

Skriv en kommentar