header14

DAGENS PLUS OCH MINUS

Skrivet av Ronja Strömvall 09.10.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

+ Vi fick testa på Move! mätningarna som införts i åk 5 och 8 idag på jumppa timmen. Vi sprang skyttellöpning (pip-test) och jag blev förvånad och väldigt glad över mitt resultat.

Efter lunch hann jag med ett träningspass på gymmet (armar). Som jag tidigare sagt - älskar att träna i salen då det är folktomt!

Jag och Simon har fått undan massa tråkiga "måsten" som att betala räkningar, plockstäda, sköta ärenden med Kela och Skatteverket osv.

Jag fick hämta ut min jacka jag beställt från RevolutionRace. Utebyxorna kom förra veckan. Jag är lite ovan med färgen men börjar gilla den mer och mer ju oftare jag ser den! Perfekt jacka och matchande byxor att ha inför kylig höst och vinter!

Ikväll ägde Rockföreningens evenemang "Allsång på Kvarnen" rum. Ifjol missade jag det så det var första gången jag upplevde det. Det var riktigt lyckat och så roligt att få sjunga (även fast jag verkligen inte har en sångröst on point).

 

WhatsApp Image 2018 10 07 at 17.23.48

 (på bilden har jag Simons jacka, inte min)

 

Idag fick vi veta att Brobyggarnas sitz "destination unknown" är insatt dagen innan vår tent i Specialpedagogik. Aaaah vad arg jag blev! Det har varit noll sitzar sen skolan började så nu var jag extra taggad på att få gå. Framförallt på en av de bästa och största sitzarna. Den var grymt bra ifjol så det harmar verkligen att jag inte kan gå i år!

 

Dagen har överlag fått betydligt fler plus än minus. Det är väl ett gott betyg? :)

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar