header14

Visa alla inlägg skrivna november 2012

Tired of this ~

Skrivet av ronjjas 30.11.2012 | 4 kommentar(er)

Kategorier:

HejHopp! Var så trött idag på morgonen så jag nästan missade bussen! Tanken på att vi hade jumppa de två första timmarna gjorde mig inte heller så mycket piggare, trots att det är favorit ämnet! Nåväl, eftermiddagen har jag befunnit mig på stan med Rebecca o en liten stund även med Amanda! Spaning efter julfestkläder it was! Hittade mig en snygg röd tröja som jag kommer matcha med en svart midjekjol.

Nu har våfflorna just slunkit ner i magen. Tror jag ska öppna min godispåse nu o slänga mig på sängen med några avsnitt av pretty little liars framför mig. Jo, det låter bra!

-Trevlig helg Fina


Måndags sällskap ~

Skrivet av ronjjas 26.11.2012

Kategorier:
Hej på er :)! Ny vecka med nya möjligheter! Skoldagen idag bjöd på 2 x textil, modda o kemi. Rebecca följde med mig hem o har hållit mig sällskap ända fram tills nu! Tack finis❤.

Nu ska jag ta itu med matte förhöret som väntar imorgon o sen blir det lite film mys!

-KRAM*Lördagkväll -

Skrivet av ronjjas 25.11.2012

Kategorier:

Lördagkväll tillbringades hemma hos fina Wilma med fyra andra fina flickor ♥. Glögg, pepparkakor, julchoklad o levande ljus gjorde så att man bara började längta ännu mera till julen! Magmusklerna har nog inte fått jobba så mycket på länge med allt skratt som avlöste varandra! 
Ni är helt enkelt bäst♥.


Svar -

Skrivet av ronjjas 25.11.2012

Kategorier:
Fråga: Hej..är lite ny på blogspot och skulle jättegärna vila veta hu man får en header på blogspot, fattar inte nå av nåt ;)

Svar: Antingen kan du kopiera koden från en färdig header o lägga in som htlm i "gadgets" eller laga en själv, men det är ju mera invecklat. Inte så lätt att förklara på ett enkelt sätt tyvärr..


~ GRAY ~

Skrivet av ronjjas 24.11.2012

Kategorier:
 
 
 
 
 
 

.Oredigerade bilder.


New In -

Skrivet av ronjjas 23.11.2012 | 1 kommentar(er)

Kategorier:

Hej Hopp! Skön start på dagen med 2 timmar jumpa. Efter skolan hämtade mamma upp mig för en runda på stan. Mat på 1h+k, julklapps sökande, godis handlande men framför allt fick jag äntligen köpt ett par Nike skor som jag länge önskat mig! Efter ett kort besök hos frissan är jag nu redo för att ta helg på riktigt.

-KRAM 


Och vinnaren är...

Skrivet av ronjjas 21.11.2012

Kategorier:

Nu har jag dragit vinnaren av utlottningen om en fotografering. Vinnaren denna gång blev Amanda!
Grattis :).


Påminnelse-

Skrivet av ronjjas 20.11.2012

Kategorier:

Tänkte bara påminna er om att det imorgon är sista chansen att delta i min utlottning om en fotografering! Så kommenterakommentera, ännu är det inte för sent! Klicka här för att komma till inlägget!


Ny Vecka, Nya Möjligheter -

Skrivet av ronjjas 19.11.2012

Kategorier:Halojj! Tillbringade hela eftermiddagen vid SportsGym tillsammans med 5 andra hurtiga flickor! Muskelträning stod på schemat! Slut i kroppen men på bra humör tog jag bussen hem tillsammans med Rebecca.
Middagen är nu uppäten o läxorna gjorda, så nu får jag bara se vad resten av den här måndagen bjuder på!

KRAM 


Julöppning -

Skrivet av ronjjas 18.11.2012

Kategorier:
Hej finisar! Har just vaknat upp med rebeccorna på varsin sida om mig! Mysigt. Snart ska vi fixa lite plättar o sen åker jag hem för att fixa mig i ordning inför kvällens bravader!

-KRAM*