header14

Visa alla inlägg skrivna januari 2013

15 saker om mig..

Skrivet av ronjjas 31.01.2013 | 2 kommentar(er)

Kategorier:


- Jag har haft problem med att säga bokstaven R, lärde mig det först i ettan/tvåan.
- Kan inte vissla.
- Tänker ofta/för ofta på framtiden.
- Fyller på samma dag som min kusin.
- Jag är kristen.
- Mitt favorit godis är lakrits.
- Mamma är min förebild.
- Jag är en organiseringsmänniska.
- Klarar inte av att ha för mycket program, utan blir helt slut i så fall.
- Jag får grymt dåligt samvete om jag ljuger för någon.
- Jag har lite lockigt hår av mig själv.
- Jag har dom mest otroliga vännerna i världen.
- Jag kan finska.
- Jag vill alltid att alla ska ha det bra.
-Jag älskar att resa.MYSDAG

Skrivet av ronjjas 30.01.2013 | 2 kommentar(er)

Kategorier:

Gomoron fina! Har just stigit upp ur sängen & fixat en brasa åt mig. Ska strax laga lite moronmål & kolla avsnitt av pretty little liars. Såå bra med super serier just när man är sjuk! Om ni inte sett dem rekommenderar jag er verkligen att göra det! Man blir ju alldeles beroende, haha! Nog om det, moronmål var det ju!

Kram 


Inte min dag-

Skrivet av ronjjas 29.01.2013

Kategorier:
Hej på er! Nu har provperioden satt igång. Åkte iväg till skolan för att skriva matte prov, o efter det åkte jag hem igen. Hostahosta & sjuuk hals är det!! Tänkte därför att det var bäst att skippa skolan idag, men att få provet undanstökat! Känner mig så trött fysiskt & psykiskt. Ingen ork med nånting! Ska fixa något gott att äta nu, för att komma på några andra tankar o bänka mig framför några avsnitt av Pretty little liars.Puss&HejLördagens bravader -

Skrivet av ronjjas 27.01.2013

Kategorier:
Jag & Amanda hade ställt väckning på 1o.oo för att 11.3o befinna oss i Brändö på fotografering. Ja, om ni mins det här. Det blev riktigt fina bilder ute på isen. Myste sedan en stund hos kusinerna, tills mamma hämtade upp oss. Väl hemma hoppade vi i duschen o började fixa oss inför Emmas födelsedagsfest. Denna gång var den planerad, hehe! Först gick vi iväg till pulkabacken nära Emmas, för att åka i en & en halv timme. O åjj vad roligt det var! Har säkert inte skrattat så mycket på fleraflera veckor! Sedan tog vi pulkorna och traskade tillbaka till Emma. Prat, skratt, väldigt galna bilder, mat, musik o dans blev det! 

-Vi samlades alla hemma hos fina Emma-

-Emma öppnar sina presenter-

-Den super goda maten som det bjöds på-


Tusen tack för allt!Happy Friday -

Skrivet av ronjjas 25.01.2013

Kategorier:
Hej på er!! Äntligen fredag! Startade igång dagen med 2 timmar skrinning. Fortsatte dagen med modda & matte. Traskade in till Spices när skolan slutat för god mat med finfina vänner! Gick sedan vidare till ett antal butiker för att söka present åt Emma som har fest imoron och köpa godis&chips till ikväll då finaste Amanda övernattar hos mig. Men före det ska vi åka iväg på Uprising som kommer bli alldeles huippu! HappyFriday❤.
På Isen I Vinterkylan ~

Skrivet av ronjjas 23.01.2013 | 2 kommentar(er)

Kategorier:Tjingeling! Somnade med ett leende på läpparna igår & det satt fortfarande kvar då jag vaknade imorse o har suttit kvar igenom hela dagen! Tidig väckning denna onsdag som alla andra, eftersom morgon träning stod på schemat! Åkte därefter iväg till skolan o tillbringade de 6 kommande timmarna där. Tog bussen hem o en halv timme senare stod jag & syrran i köket o var plätt mästare! Åtminstone lekte vi det, haha! Tog sen på mig de (nästan) allra varmaste kläderna jag äger o begav mig ut i kölden med fina Matilda. Tanken var att gå en foto runda ute på isen innan solen hunnit gå ner! Tack&lov han vi just o just!! Men iiiiik så kallt det var, det var båda två fullständigt övertygade om! Tror ärligt sagt att jag aldrig någonsin haft så kallt om benen som jag haft idag!

Nu sitter jag här med en obo'y  kopp i handen & ska alldeles strax ta och kolla några avsnitt av pll, men före det ska jag ta o fixa engelska läxan tills imoron..Puss&Hej


Emma!!

Skrivet av ronjjas 22.01.2013

Kategorier:
Grattis Emma på din födelsedag nu får du mopo & får nog fungera som en kusk för många av oss som ännu har länge kvar att vänta!! xD Hoppas du har haft en mega bra dag! Trots att jag bara känt dig i ett år betyder du massor!! Ångar aldrig någonsin att jag kärt känna dig! Puss på din dag❤


Sunny Tuesday-

Skrivet av ronjjas 22.01.2013

Kategorier:

Hejhopp!! Wow vilket underbart väder vi haft idag. Får så mycket energi av all sol!! Här har ni några roliga telefon bilder från dagens jumppa timme! Nu ska jag gå & äta upp plättarna som mamma fixat åt mig, o sen åker jag iväg på träningar! Puus&Hej


Till Mina Älskade Vänner ~

Skrivet av ronjjas 22.01.2013 | 2 kommentar(er)

Kategorier:

På den senaste tiden har det hänt så mycket bland många av mina vänner som jag själv drabbats otroligt hårt av! Alla har inte mått bra, det har varit tunga uppförsbackar & långa nedförsbackar!
Jag hoppas innerligt mycket att alla verkligen har lyssnat till varandra & tagit in andras åsikter. Alla tycker olika, men man måste acceptera varenda ens åsikt. Det här har inte alltid synts utåt, men inuti har man hela tiden pinats med känslan av att allting inte hela tiden har stått rätt till! Snart, och då hoppas jag verkligen snart är allt detta uträtt! Men då måste ALLA hjälpas åt, och göra det bästa av det som inte alltid varit det bästa. För detta kan bli så enormt bra!! Nu skärper alla till sig och tar det här på allvar. Också jag. Ingen ska få känna sig dålig! För alla är så obeskrivligt enormt bra. Ni alla betyder så grymt mycket för mig, och jag vill aldrig mista en endaste av er. Aldrigaldrig!! Älskar er, och ni vet själva vem det här är skrivet åt. Tack till alla er som orkat läsa igenom detta!

Livet är inte alltid en sol, man måste själv ta tag i saker och pröva på, det kan bara bli bättre om man startar från noll!


Before I Die..

Skrivet av ronjjas 20.01.2013

Kategorier: